X

Avoin työpaikka: Kiertotalouden asiantuntija

22.8.2017
/

TAT tuottaa kouluille sisältöjä tulevaisuuden työelämästä, taloudesta ja yhteiskunnasta. Vuosina 2017–2019 TAT ja Sitra tuovat kiertotalouden teemat osaksi lukiolaisille suunnattuja Yrityselämän nuoret sukupolvet –business-kursseja ja Yrityskylä –toimintaa sekä TATin kouluille suunnattuja oppimateriaaleja. TAT etsii nyt nuorekkaaseen…

Taloustaidot

Päivitä taloustietosi syksyn Talous tutuksi -koulutuksissa

21.8.2017

Talous tutuksi on peruskoulun ja toisen asteen opettajille vuosittain järjestettävä ammatillinen täydennyskoulutus. Koulutukseen kutsutaan erityisesti luokanopettajia, historian, yhteiskuntaopin, matematiikan ja kotitalouden aineenopettajia sekä opinto-ohjaajia. Vuonna 2017 teemana on talous ja teknologia.

Julkaistu: Opetin.fi

Yli 60 000 nuorta kouluttautuu ensi vuonna suomalaisen kiertotalouden osaajaksi

21.8.2017
/

Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra ja Taloudellinen tiedotustoimisto TAT aloittavat laajan yhteistyön, jonka ansiosta suomalaiset nuoret pääsevät opiskelemaan kiertotaloutta. Oppikokonaisuus antaa nuorille keinoja kyseenalaistaa nykyinen kestämätön elintapamme. Kumppanuuden myötä kiertotalouden teemat…

Hei, me muutetaan!

26.6.2017
/

TATin Helsingin toimisto on muuttanut uudistettuihin tiloihin osoitteeseen Eteläranta 10.

Avoimuus, läpinäkyvyys ja yhtiön vastuullisuus ovat nykyään tärkeitä työpaikan valintakriteereitä.

Työntekijäkeskeisyys houkuttelee tekniikan ja kaupallisen alan osaajia yrityksiin

20.6.2017
/

Uutta johtamiskulttuuria edustavat ohjelmisto- ja peliyhtiöt ovat kiilanneet hyvämaineisimpien työnantajien listan kärkeen. T-Median  työnantajamainetutkimuksen korkeimmalle sijalle ylsi ohjelmistoyhtiö Vincit. Kärkikolmikossa ovat lisäksi Supercell ja Kone. Heikoin työnantajamaine oli Terrafamella, Postilla ja Tiedolla.

Kesätyö

Suomen paras videotyöhakemus valittu

31.5.2017

Kotkan lyseon lukiossa opiskeleva Nuutti Nissinen on voittanut Kun koulu loppuu -kiertueen kesätyökilpailun. Nuutin upea luontoaiheinen videotyöhakemus sai kilpailuraadin herkistymään ja osoitti todellista ammattitaitoa, päättäväisyyttä ja uskoa omiin unelmiin.

Julkaistu: Kunkoululoppuu.fi

Moni kuudesluokkalainen toivoo Yrityskylä-päivän jälkeen mahdollisuutta vierailla oppimisympäristössä uudelleen.

Yrityskylän erilaisella kesäleirillä sukelletaan työelämään

29.5.2017
/

TATin koordinoiman Yrityskylän kesäleiritoiminta laajenee. Viikon kestävä päiväleiri Kesäkylä järjestetään kesäkuussa Espoossa, Kuopiossa ja Lappeenrannassa. Kesäkylässä kuudennen luokan päättävät nuoret pääsevät tutustumaan lähialueen yrityksiin ja syventämään Yrityskylässä opittuja työelämätaitoja.

Kun koulu loppuu – Nuorten tulevaisuusraportti 2017 -tutkimus

Sukupuoli määrittää vahvasti suomalaisnuorten ammatinvalintaa

16.5.2017
/

Sukupuoli ohjaa vahvasti nuoren kiinnostusta eri toimialoja kohtaan. Tämä käy esille Kun koulu loppuu – Nuorten tulevaisuusraportti 2017 -tutkimuksesta, joka valottaa nuorten tulevaisuudensuunnitelmia ja ajatuksia työelämästä.