X
Video / Yläkoulu, 7.–9. luokat, Lukio, Ammattioppilaitos, Korkeakoulu

Hävikkimestari

Kiertotaloudessa on suuret mahdollisuudet kaikenlaisille yrityksille. Ruoalla voi olla suuri ilmastovaikutus, ja poisheitetyssä ruoassa päästöt ovat syntyneet turhaan. Ravintolayrittäjälle ruokahävikki tarkoittaa hukkaan heitettyjä resursseja ja rahaa. Hävikkimestari on Lassila & Tikanojan kehittämä sovellus, jonka avulla ravintolat voivat vähentää hävikkiä. Sovellus on käytössä esimerkiksi zero waste -ravintola Nollassa.

Kesto: 1;47

Julkaisija/Tekijä: TAT Bisneskurssit

Julkaistu: 01/2020

Avainsanat: ravintola-ala, kiertotalous, elintarvikeala, ruokahävikki, zero waste

Siirry videoon