X
Digitaalinen materiaali / Lukio, Ammattioppilaitos

4. Talous, raha ja yrittäjyys

Talous, raha ja yrittäjyys -oppiainekokonaisuus on tuotettu yhteistyössä Aalto-yliopiston professorien Vesa Puttosen ja Teemu Malmin kanssa. Siinä tarkastellaan yritystoimintaan liittyviä talousasioita.

Teemoina ovat sijoittaminen, yritystoiminta ja sen rahoitus sekä rahoittajien ja johdon laskentatoimi, jolloin opitaan arvioimaan yrityksen toimintaa erilaisten taloudellisten tunnuslukujen ja mittareiden kautta.

Oppiainekokonaisuuden jaksot:

  1. Sijoittaminen
  2. Yritystoiminnan perusteet
  3. Yrityksen rahoitus
  4. Rahoittajien laskentatoimi
  5. Johdon laskentatoimi

***************

Bisneskurssit tarjoaa digitaalisia oppimateriaaleja toiselle asteelle

Materiaalien avulla nuoret oppivat kaupallista osaamista ja tulevaisuuden työelämätaitoja, joilla he menestyvät globaalissa toimintaympäristössä. Kurssimateriaaleja on käytössä valtakunnallisesti sekä lukioissa että ammatillisissa oppilaitoksissa. Kurssit ovat kaikkien toisen asteen oppilaitosten vapaasti valittavissa osaksi opetussuunnitelmiaan. Kurssit ovat maksuttomia sekä oppilaitoksille että opiskelijoille.

Kurssit sinun kouluusi?

Jos haluat Bisneskurssit osaksi omaa opetustasi, esittele ideasi rehtorille, jotta kurssit saadaan lisättyä koulusi kurssitarjontaan. Ilmoittaudu ilmaiseen opettajan koulutukseen tai ota yhteyttä, niin tulemme käymään. Autamme sinut alkuun ja olemme tukenasi.

Kesto: 38 viikkotuntia

Julkaisija/Tekijä: Talous ja nuoret TAT

Julkaistu: 04/2020

Avainsanat: oppimateriaali, Bisneskurssit, yrittäjyys, rahoitus, laskentatoimi

Siirry materiaaliin