X
Digitaalinen materiaali / Lukio, Ammattioppilaitos

3. Globaalit markkinat

Globaalit markkinat -oppiainekokonaisuudessa tarkastellaan kansainvälistä kauppaa eri näkökulmista. Keskiössä ovat globalisaatioon liittyvät mahdollisuudet ja haasteet sekä talouden megatrendit. Lisäksi tutkitaan vastuullisen liiketoiminnan merkitystä ja toteutusta yritystoiminnassa muun muassa konkreettisten yrityselämän esimerkkien kautta.

Kansainvälistymisen valmiuksia parannetaan syventymällä liiketoimintakulttuureihin. Kurssilla tutustutaan tarkemmin myös kiertotalouteen, joka näkyy kantavana teemana läpi kurssikokonaisuuden.

Oppiainekokonaisuuden osiot:

  1. Kansainvälinen kauppa
  2. Yritysten globaalit strategiat ja kilpailukykytekijät
  3. Globaalit megatrendit
  4. Vastuullinen liiketoiminta
  5. Liiketoimintakulttuurit

***************

Bisneskurssit tarjoaa digitaalisia oppimateriaaleja toiselle asteelle

Materiaalien avulla nuoret oppivat kaupallista osaamista ja tulevaisuuden työelämätaitoja, joilla he menestyvät globaalissa toimintaympäristössä. Kurssimateriaaleja on käytössä valtakunnallisesti sekä lukioissa että ammatillisissa oppilaitoksissa. Kurssit ovat kaikkien toisen asteen oppilaitosten vapaasti valittavissa osaksi opetussuunnitelmiaan. Kurssit ovat maksuttomia sekä oppilaitoksille että opiskelijoille.

Kurssit sinun kouluusi?

Jos haluat Bisneskurssit osaksi omaa opetustasi, esittele ideasi rehtorille, jotta kurssit saadaan lisättyä koulusi kurssitarjontaan. Ilmoittaudu ilmaiseen opettajan koulutukseen tai ota yhteyttä, niin tulemme käymään. Autamme sinut alkuun ja olemme tukenasi.

Kesto: 38 viikkotuntia

Julkaisija/Tekijä: Talous ja nuoret TAT

Julkaistu: 04/2020

Avainsanat: oppimateriaali, Bisneskurssit, talouden megatrendit, globalisaatio, liiketoimintakulttuurit

Siirry materiaaliin