X
Digitaalinen materiaali / Lukio, Ammattioppilaitos

1. Myynti, markkinointi ja kaupallistaminen

Myynti, markkinointi ja kaupallistaminen -oppiainekokonaisuus luo pohjan kaupalliselle osaamiselle ja globaalille liikesivistykselle. Kauppojen aikaansaaminen ja asiakassuhteiden luominen ovat kaiken liiketoiminnan perusta.

Myynnin osalta kurssilla keskitytään myyntitekniikoihin sekä ratkaisumyyntiin, jolla tarkoitetaan asiakkaiden tarpeisiin vastaamista luottamusta herättäen. Kaupallistamisen osalta syvennytään brändin rakentamiseen ja markkinoinnissa puolestaan digitaaliseen markkinointiin.

Oppiainekokonaisuuden moduulit:

  1. Voitollinen toiminta
  2. Ratkaisumyynti ja ostoprosessit
  3. Myynnin työvälineet
  4. Markkinointi
  5. Brändäys

***************

Bisneskurssit tarjoaa digitaalisia oppimateriaaleja toiselle asteelle

Materiaalien avulla nuoret oppivat kaupallista osaamista ja tulevaisuuden työelämätaitoja, joilla he menestyvät globaalissa toimintaympäristössä. Kurssimateriaaleja on käytössä valtakunnallisesti sekä lukioissa että ammatillisissa oppilaitoksissa. Kurssit ovat kaikkien toisen asteen oppilaitosten vapaasti valittavissa osaksi opetussuunnitelmiaan. Kurssit ovat maksuttomia sekä oppilaitoksille että opiskelijoille.

Kurssit sinun kouluusi?

Jos haluat Bisneskurssit osaksi omaa opetustasi, esittele ideasi rehtorille, jotta kurssit saadaan lisättyä koulusi kurssitarjontaan. Ilmoittaudu ilmaiseen opettajan koulutukseen tai ota yhteyttä, niin tulemme käymään. Autamme sinut alkuun ja olemme tukenasi.

Kesto: 38 viikkotuntia

Julkaisija/Tekijä: Talous ja nuoret TAT

Julkaistu: 04/2020

Avainsanat: oppimateriaali, Bisneskurssit, myynti, markkinointi, kaupallistaminen

Siirry materiaaliin