X

TATin Bisneskurssit uudistuvat 

TAT uudistaa kevään aikana toisen asteen oppimateriaalinsa. Syksyllä 2021 käytössä tulee olemaan neljän bisneskurssin tilalla kolme oppimateriaalipakettia, joiden teemat ovat oman talouden hallinta, työelämäosaaminen ja yrittäjyysosaaminen. Aikaisemmat tehtävät ja kokonaisuudet linkitetään näiden teemojen alle. Oppimateriaalipaketit ovat maksuttomia kaikkien opettajien ja opiskelijoiden käyttöön.  

Miten Bisneskurssit päivittyvät? 

Jo olemassa olevien Bisneskurssien oppimateriaalien runko päivitetään. Oppimateriaaliin tulee myös kokonaan uusia osuuksia. Oppimateriaalin sisältöä ja kieltä selkeytetään niin, että se soveltuisi mahdollisimman hyvin erilaisille oppijoille. Materiaalille tarkoitettu digitaalinen oppimisympäristö tulee olemaan entistä yksinkertaisempi ja helpommin käyttöönotettava.  

Olemme ottaneet kehityksessä huomioon opettajilta ja opiskelijoilta kerätyn palautteen. Oppimateriaalit ovat suunnattu tasavertaisesti sekä lukioon että ammatilliselle puolelle ja oppimateriaalit ovat linkitetty molempiin toisen asteen opetussuunnitelmiin. 

Vanhaan tapaan uudetkin oppimateriaalisisällöt tuotamme yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Pääyhteistyökumppaneitamme TATin Bisneskursseissa ovat Nordea, OP Ryhmä, Santander, Handelsbanken, Lidl ja Yksityisyrittäjäin säätiö. 

Miten otan uudet Bisneskurssit käyttöön?

Oppimateriaaleja voi jatkossa hyödyntää omassa opetuksessaan niin kokonaisina kursseina kuin pieninä palasina.  

Uudet oppimateriaalit tulevat löytymään uudistetusta oppimisympäristöstämme Pinja LMS -alustalta. Lisäksi oppimateriaali on tietyissä tilanteissa ladattavissa oman koulun oppimisympäristöön. 

Kaikki ohjeet oppimateriaalin käyttöönottoon ja käyttöön päivitetään kesän 2021 aikana Bisneskurssien verkkosivuille. Viestimme uudistetusta oppimateriaalistamme heti elokuun alussa ja autamme sen käyttöönotossa. Uusia oppimateriaaleja ei enää jatkossa ”tilata” koulun käyttöön vaan oppimateriaalin saa käyttöönsä syksystä alkaen heti verkkosivujen kautta. 

Huom! Vanhoja kursseja ei voi enää tilata syksystä 2021 eteenpäin. Kieliversiot uudistetuista kursseista pyrimme tekemään mahdollisimman nopeasti syksyn 2021 aikana. Ruotsinkieliset kurssit valmistuvat viimeistään syyskuun aikana. Bisnekset verkkoon -hankkeen myötä kootut yrittäjyyden oppimateriaalit ammatilliseen koulutukseen säilytetään ennallaan. Näiden osalta mahdolliseen alustavaihdokseen palaamme myöhemmin.  

Mikäli sinulla herää kysyttävää, tavoitat meidät nopeimmin osoitteesta bisneskurssit@tat.fi 

Linkki tähän uutiseen ruotsinkielellä: www.tat.fi/tats-businesskurser-fornyas