X

TAT kehittää Tralla.fi-palvelua

Tralla.fi on Yksityisyrittäjäin Säätiön omistama ja Talous ja nuoret TATin sekä Nuori Yrittäjyys ry:n ylläpitämä palvelu opettajille. Tralla.fi tarjoaa opettajille laajan valikoiman materiaaleja, menetelmiä ja työkaluja yrittäjämäisen ja työelämälähtöisen pedagogiikan kehittämiseen helposti yhdestä paikasta.

Tralla.fi-palvelu tarjoaa opettajalle:

  • Yrittäjyyskasvatuksen ja työelämälähtöisen pedagogiikan mallit ja työkalut sekä tietoa yrittäjyyskasvatuksen toimijoista samassa paikassa
  • Työkaluja yrittäjyys-, työelämä-, ja taloustaitojen kehittämiseen
  • Ideoita ja vinkkejä varhaiskasvatuksesta korkea-asteelle
  • Hakukoneen, jonka avulla materiaaleja ja palveluita voi hakea mm. koulutusasteen, keston, laajuuden tai oppiaineen perusteella
  • Opettajalta opettajalle: oman Tralla-tilin kautta on mahdollisuus jakaa omia sisältöjä, ideoita ja työkaluja muille sekä koota suosikkeja muiden sisällöistä
  • Tilaisuus oppia, kehittää ja vahvistaa omaa sekä oppijoiden yrittäjyys-, työelämä-, talousosaamista

Vuoden 2020 aikana Tralla.fi-palvelua ja sen käytettävyyttä kehitetään muun muassa yhdessä opettajien kanssa sekä toteutetaan valtakunnallinen Tralla.fi-kiertue.

Suvi Kytöharju aloitti Tralla.fi-palvelun projektipäällikkönä

Tralla.fi-palvelun projektipäällikkönä on aloittanut 2.1. alkaen Suvi Kytöharju (KM). Suvin vastuulla on jatkossa ylläpitää ja kehittää eri toimijoiden sekä opettajien kanssa valtakunnallista ja maksutonta Tralla.fi-palvelua.

”Odotan innolla, että pääsen tapaamaan opettajia ympäri Suomen ja kehittämään heidän kanssaan Trallasta hyödyllisen ja käyttäjäystävällisen työkalun opettajille. Tulen mielelläni oppilaitoksiin kertomaan lisää Trallasta”, Kytöharju sanoo.

Suvi on työskennellyt kasvatus- ja koulutusalan tehtävissä lähes 10 vuotta. Kaksi edellistä vuotta Suvi toimi laajan Tunne Työ-kumppanuushankkeen projektipäällikkönä, jossa kehitettiin 30 Suomen lukiossa työelämälähtöistä ja yrittäjämäistä pedagogiikkaa. Hankkeen tulokset julkaistiin viime syksynä Tralla.fi-palvelussa.

Ota yhteyttä Suviin ja kysy lisää palvelusta.

Suvi Kytöharju
projektipäällikkö, Tralla.fi-palvelu
Talous ja nuoret TAT
040 7743032
suvi.kytoharju(a)tralla.fi
tralla.fi