X

TAT etsii aluekoordinaattoria Yrityskylä Itä-Suomeen Kuopioon 

Oletko monipuolisesta työstä innostuva, pedagogisella otteella varustettu tulevaisuuden tekijä? Hae osaksi Yrityskylä Itä-Suomen iloista ja reipasta tiimiä tulevaisuuden elinvoimaa luotsaamaan!  

Vuonna 2010 kehitetty TATin Yrityskylä tarjoaa kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille innostavia kokemuksia taloudesta, työelämästä ja yhteiskunnasta. Yrityskylä Itä-Suomi on jalkauttanut talous- ja työelämätaitoja nuorille yrittäjyyskasvatuksen keinoin jo vuodesta 2012.   

Nykyisen aluekoordinaattorimme jäädessä opintovapaalle haemme tehtävään sijaista. Tiimin muodostaa kaksi aluekoordinaattoria ja aluepäällikkö, jotka vastaavat toiminnan ylläpidosta ja kehittämisestä yhdessä valtakunnallisen Yrityskylä-tiimin sekä vastuuohjaajien kanssa. Työpisteesi sijaitsee Yrityskylä Itä-Suomessa, Kuopion Leväsellä.  

Keskeiset tehtäväsi aluekoordinaattorina:

  • Oppimisympäristön päivittäisestä toiminnasta vastaaminen yhdessä vastuuohjaajien kanssa 
  • Opeviestintä, koulutukset sekä yhteydenpito kouluihin  
  • Vastuuohjaajien esihenkilönä toimiminen yhdessä aluekoordinaattorityöparin kanssa (esim. perehdytys, työnohjaus, työvuorosuunnittelu)  
  • Ohjaajayhteistyön koordinointi (mm. yhteydenpito alueen oppilaitoksiin sekä opiskelijoiden kouluttaminen ohjaamistehtäviin) 
  • Oppimiskokonaisuuden pedagoginen ylläpito ja kehittäminen 

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta opetus- tai koulutusalan tehtävistä. Lisäksi odotamme hyviä projektinhallinnan taitoja ja itseohjautuvaa työotetta. 

TAT on työnantaja, joka haluaa edistää työelämän monimuotoisuutta ja toivomme, että hakijoiden joukossa olisi kaiken ikäisiä, sukupuolisia, kielisiä, kulttuuritaustaisia ja vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. 

Työsuhde on osa-aikainen (60%) ja määräaikainen ajalla 1.6.2021-1.8.2023Tehtävään valittavan henkilön tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä (504/2002). 

Lähetä hakemus ja CV pdf-muodossa palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekry@tat.fi viimeistään 30.4.2021.Kirjoita sähköpostiin otsikoksi ”Aluekoordinaattori, Yrityskylä Itä-Suomi”. 

Haastattelut pidetään 17.5.2021. 

Lisätiedot:  

Kaisa Koistinen, johtaja, Yrityskylä, puh. 050 530 3969 (20.4. klo 14-15, 23.4. klo 10-11)