X

 

Tervetuloa pelaamaan Taloussankari Junioria!

Taloussankari Junior -peli opettaa tekemään kulutukseen ja rahaan liittyviä fiksuja valintoja. Tässä tarinallisessa mobiilipelissä jokainen valinta vaikuttaa pelaajan omaan talouteen, hyvinvointiin sekä ympäristöön.

Suoraan peliin

Pelin ovat toteuttaneet Talous ja nuoret TAT, Ekokumppanit, Nordea ja 10monkeys. Tekemistä ovat tukeneet Tampereen kaupunki ja ympäristöministeriö.Peli soveltuu 4.–6.-luokkalaisille. Peliä voi pelata itsenäisesti tai opettajan johdolla. Tuntimateriaalit opettajan työn tueksi löytyvät TATin opettajan aineistopankista.

 

Taloussankari yläluokille

Siirry peliin

Taloussankari-pelin ovat toteuttaneet ja taloussisällön suunnitelleet TAT, Nordea ja Pörssisäätiö. Teknisestä toteutuksesta on vastannut peliyhtiö 10Monkeys. Peli on suunnattu noin 13–17-vuotiaille ja se on maksutta kaikkien pelaajien käytössä. Taloussankari soveltuu erittäin hyvin eri oppituntien sisällöksi ja olemmekin tuottaneet siitä viisi valmista oppituntisisältöä. Lue lisää kunkoululoppuu.fi-sivustoltamme. Peliä voi pelata paitsi suomeksi, myös ruotsiksi ja englanniksi. Pelin lisäksi järjestämme vuosittain kahdeksasluokkalaisille suunnatun joukkuemuotoisen Taloussankari-kilpailun.