X

Talous ja nuoret TATissa avoinna kaksi asiantuntijan tehtävää

Etsimme nyt joukkoomme kahta asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Asiantuntija, talousosaaminen ja yrittäjyyskasvatus

Ymmärrät taloutta, liike-elämää, yrittäjyyttä sekä niiden merkityksen suomalaiselle yhteiskunnalle. Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto,   pedagogista osaamista sekä kokemusta opetuksessa käytettävien sisältöjen ja palvelujen suunnittelusta. Tunnet ja haluat kehittää digitaalisia oppimisympäristöjä. Innostat nuoria työelämään ja yrittäjyyteen sekä autat heitä liike-elämän ymmärtämisessä ja oman talouden hallinnassa tarvittavien taitojen hankkimisessa.

TATin asiantuntijana tuotat Bisneskursseihin ja omaan talouteen liittyviä sisältöjä yhdessä kumppaniemme kanssa.

  • Ideoit muiden asiantuntijoidemme kanssa uusia palveluja ja olet myös mukana niihin liittyvän rahoituksen hankkimisessa.
  • Teet sisältöjämme tunnetuksi oppilaitoksissa sekä koulutat opettajia niiden käyttämisessä. Tehtävään voi sisältyä myös opettajien täydennyskoulutusta talouteen ja yrittäjyyteen liittyvissä teemoissa.
  • Sinulla on sujuva kynä ja haluat ottaa kantaa talousosaamisesta ja yrittäjyydestä käytävään julkiseen keskusteluun.
  • Olet yhteistyökykyinen kumppani ja mukava työkaveri.

TATilla on toimipisteet 10 paikkakunnalla ja tehtävään valittava henkilön pääasiallinen toimipaikka voi olla millä tahansa näistä paikkakunnista.

Asiantuntija, työelämätaidot ja yrittäjyyskasvatus

Ymmärrät, miten työelämä muuttuu ja millaisia taitoja nuoret tulevaisuuden työelämässä tarvitsevat. Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto sekä osaamista opetuksessa käytettävien sisältöjen ja palvelujen suunnittelusta. Innostat nuoria työelämään, autat ymmärtämään työelämän eri mahdollisuuksia ja annat eväitä toimia yritteliäänä yhteiskunnan jäsenenä. Pedagoginen osaaminen on tehtävässä etu.

TATin asiantuntijana suunnittelet ja tuotat Mun elämä -kiertueisiin ja muihin palveluihimme liittyviä sisältöjä.

  • Organisoit kiertueiden toteutuksen ja kierrät myös itse koulukiertueilla puhumassa työelämään ja talouteen liittyvistä asioista lapsille ja nuorille. Kehität myös etänä ja diginä tapahtuvaa kiertue- vierailu- ja koulutustoimintaa.
  • Vastaat TATin kesätyöhön liittyvästä kokonaisuudesta.
  • Ideoit muiden asiantuntijoidemme kanssa uusia palveluja ja olet myös mukana niihin liittyvän rahoituksen hankkimisessa.
  • Sinulla on sujuva kynä ja haluat ottaa kantaa työelämäasioista ja yrittäjyydestä käytävään julkiseen keskusteluun.
  • Olet yhteistyökykyinen kumppani ja mukava työkaveri.

TATilla on toimipisteet 10 paikkakunnalla ja tehtävään valittava henkilön pääasiallinen toimipaikka voi olla millä tahansa näistä paikkakunnista. Tehtävä edellyttää valmiutta matkustamiseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä TATin asiantuntijana, lähetä hakemuksesi keskiviikkoon 8.7.2020 mennessä osoitteeseen rekry@tat.fiKirjoita sähköpostin otsikoksi sen tehtävän nimike, jota haet. Kerro hakemuksessa, miksi olet tehtävästä kiinnostunut, millaista osaamista sinulla on ja näkemyksesi TATin palvelujen kehittämisestä.

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Jenni Järvelä, p. 040 556 7156 tai jenni.jarvela@tat.fi.

Talous ja nuoret TAT on valtakunnallinen vaikuttaja. Yhdistyksemme tavoitteena on, että jokainen nuori innostuu työelämästä, hallitsee omaa talouttaan ja tahtoo toimia yritteliäänä yhteiskunnan jäsenenä. Tavoitteen saavuttamiseksi olemme peruskoulun ja toisen asteen kumppani lasten ja nuorten työelämätaitojen ja talousosaamisen edistämisessä sekä yrittäjyyskasvatuksen toteuttamisessa. Tunnettuja palveluitamme ja opintosisältöjämme ovat mm. Yrityskylät, Bisneskurssit, Kun koulu loppuu -palvelu, Duunikoutsi -sovellus, Taloussankari.fi ja Mun elämä -kiertueet. Talous ja nuoret TATilla on toimipiste 10 paikkakunnalla.