X

Talous ja nuoret TAT etsii uutta aluepäällikköä Yrityskylään

Oletko innostava, myyntihenkinen ja haasteita etsivä, hyvä tyyppi? Etsimme sinua Itä-Suomen ja Keski-Suomen Yrityskylien uudeksi aluepäälliköksi monipuoliseen ja aktiiviseen rooliin!

Yrityskylä on peruskoulun kuudensille ja yhdeksänsille luokille suunnattu yritteliäisyyteen kannustava yhteiskunnan, talouden ja työelämän oppimiskokonaisuus. Maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu Yrityskylä toimii valtakunnallisesti yhdeksällä alueella ja tavoittaa lukuvuosittain lähes 90 000 oppilasta ympäri Suomea. Yrityskylä toimii yhteistyössä kaupunkien, kuntien, yritysten, oppilaitosten ja muiden toimijoiden kanssa. Haluamme rohkaista nuoria löytämään oman paikkansa yhteiskunnassa tarjoamalla myönteisiä kokemuksia työelämästä, taloudesta ja yrittäjyydestä.

Yrityskylä Itä-Suomen ja Keski-Suomen oppimisympäristöissä vierailee vuosittain tuhansia kuudesluokkalaisia ja yhdeksäsluokkalaisia opettajineen. Tiimin muodostavat kolme aluekoordinaattoria ja aluepäällikkö, jotka vastaavat toiminnan koordinoimisesta, ylläpidosta ja kehittämisestä yhdessä valtakunnallisen Yrityskylä-tiimin sekä paikallisten vastuuohjaajien kanssa.

Monipuolinen työnkuva rahoituksen ja alueellisen vaikuttavuuden parissa

Aluepäällikön keskeisimpänä tehtävänä on rahoituksen hankkiminen, kasvun mahdollistaminen ja toiminnan alueellisen vaikuttavuuden lisääminen Yrityskylä Itä- ja Keski-Suomen toiminta-alueilla. Aluepäällikkönä huolehdit sidosryhmäyhteistyöstä kunta- ja yritysyhteistyökumppaneihin. Aluepäällikkö osallistuu myös Yrityskylän valtakunnallisiin kehitysprojekteihin. Työn luonne Yrityskylässä on nopeatempoista ja tilanteet muuttuvat vauhdikkaasti. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, jossa saat mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäväsi sisältöön ja pääset kehittämään itseäsi osana valtakunnallista huipputiimiä.

Oletko varainhankinnan mestari? Innostutko kumppanuuksista?

Odotamme sinulta osaamista ja näyttöjä menestyksekkäästä varainhankinnasta, kumppanuuksien hoitamisesta sekä alueellisesta vaikuttamistyöstä. Sinulla on hyvät myynti- ja neuvottelutaidot ja kykyä innostaa uusia yhteistyötahoja mukaan toimintaamme. Julkishallinnon tuntemus ja kiinnostus yrittäjyyskasvatusta kohtaan on avuksi tehtävän hoitamisessa. Tunnistat itsesi sanoista tavoitteellinen, vastuullinen ja rohkea. Työskentelet jatkuvasti eri sidosryhmien kanssa, minkä vuoksi edellytämme erinomaisia yhteistyötaitoja ja viestinnällisiä valmiuksia. Odotamme sinulta hyviä projektinhallinnan taitoja ja itseohjautuvaa työotetta. Sinulla on positiivinen asenne työntekoon ja osaat ajatella työskentelyäsi osana isoa kokonaisuutta. Edellytämme aluepäälliköltä tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta.

Työsuhde on vakinainen ja kokoaikainen. Työ sijoittuu kahden Yrityskylän alueelle ja edellyttää matkustamista Itä- ja Keski-Suomessa. Varsinaiset toimipaikat sijaitsevat Kuopiossa ja Jyväskylässä. Vuoden 2021 aikana työn painotus on Itä-Suomessa.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään su 8.11.2020 mennessä pdf-muodossa: rekry(at)tat.fi. Haastattelut järjestetään pe 13.11.2020 etäyhteydellä.

Tehtävään valittavan henkilön tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä (504/2002).

Lisätiedot: Tiina Solas, kumppanuuspäällikkö, puh 050 432 1256: ke 28.10. klo 9-12 ja ke 4.11. klo 9-12 tai tiina.solas(at)tat.fi