X

Talous ja nuoret TAT etsii aluepäällikköä Yrityskylä Espooseen

Oletko innostava, myyntihenkinen ja haasteita etsivä, hyvä tyyppi? Etsimme sinua Yrityskylä Espoon uudeksi aluepäälliköksi monipuoliseen ja aktiiviseen rooliin!

Talous ja nuoret TATin Yrityskylä on peruskoulun kuudensille ja yhdeksänsille luokille suunnattu yritteliäisyyteen kannustava yhteiskunnan, talouden ja työelämän oppimiskokonaisuus. Maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu Yrityskylä toimii valtakunnallisesti yhdeksällä alueella ja tavoittaa lukuvuosittain lähes 90 000 oppilasta ympäri Suomea. Yrityskylä toimii yhteistyössä kaupunkien, kuntien, yritysten, oppilaitosten ja muiden toimijoiden kanssa.

Yrityskylä Espoon oppimisympäristöissä vierailee vuosittain 6000 kuudesluokkalaisia ja 5000 yhdeksäsluokkalaisia opettajineen. Tiimin muodostavat kaksi aluekoordinaattoria ja aluepäällikkö, jotka vastaavat toiminnan koordinoimisesta, ylläpidosta ja kehittämisestä yhdessä valtakunnallisen Yrityskylä-tiimin sekä paikallisten vastuuohjaajien kanssa.

Monipuolinen työnkuva rahoituksen ja alueellisen vaikuttavuuden parissa

Aluepäällikön keskeisimpänä tehtävänä on rahoituksen hankkiminen, kasvun mahdollistaminen ja toiminnan alueellisen vaikuttavuuden lisääminen Yrityskylä Espoon toiminta-alueella. Aluepäällikkönä huolehdit sidosryhmäyhteistyöstä kunta- ja yritysyhteistyökumppaneihin. Aluepäällikkö osallistuu myös Yrityskylän valtakunnallisiin kehitysprojekteihin. Työn luonne Yrityskylässä on nopeatempoista ja tilanteet muuttuvat vauhdikkaasti. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, jossa saat mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäväsi sisältöön ja pääset kehittämään itseäsi osana valtakunnallista huipputiimiä. Työhön ei kuulu esihenkilövastuuta.

Oletko varainhankinnan mestari? Innostutko kumppanuuksista?

Odotamme sinulta osaamista ja näyttöjä menestyksekkäästä varainhankinnasta, kumppanuuksien hoitamisesta sekä alueellisesta vaikuttamistyöstä. Sinulla on hyvät myynti- ja neuvottelutaidot ja kykyä innostaa uusia yhteistyötahoja mukaan toimintaamme. Julkishallinnon tuntemus ja kiinnostus yrittäjyyskasvatusta kohtaan on avuksi tehtävän hoitamisessa. Tunnistat itsesi sanoista tavoitteellinen, vastuullinen ja rohkea. Työskentelet jatkuvasti eri sidosryhmien kanssa, minkä vuoksi edellytämme erinomaisia yhteistyötaitoja ja viestinnällisiä valmiuksia. Odotamme sinulta hyviä projektinhallinnan taitoja ja itseohjautuvaa työotetta. Sinulla on positiivinen asenne työntekoon ja osaat ajatella työskentelyäsi osana isoa kokonaisuutta. Edellytämme aluepäälliköltä tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta. Ruotsin kielen taidosta on apua tehtävän hoitamisessa.

Työsuhde on vakinainen ja kokoaikainen. Varsinainen toimipaikka sijaitsee Nihtisillassa, Espoossa.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ti 24.11.2020 mennessä pdf-muodossa: rekry(a)tat.fi. Haastattelut järjestetään 3.12.2020 etäyhteydellä.

Tehtävään valittavan henkilön tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä (504/2002).

Lisätiedot: Kaisa Koistinen, johtaja, Yrityskylä, puh 050 530 3969: pe 13.11. klo 9-11 tai pe 20.11. klo 9-11.