X

Talous ja nuoret TAT etsii aluekoordinaattoria Yrityskylä Varsinais-Suomeen

Aluekoordinaattori, Talous ja nuoret TATin Yrityskylä Varsinais-Suomi

Innostaako nuorten talous- ja työelämätaitojen kehittäminen? Haluatko monipuolisen ja merkityksellisen työn? Hae osaksi Yrityskylä Varsinais-Suomen tiimiä!

Vuonna 2010 kehitetty Talous ja nuoret TATin Yrityskylä tarjoaa kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille innostavia kokemuksia taloudesta, työelämästä ja yhteiskunnasta. Yrityskylä on vaikuttava kokemus, joka koostuu opekoulutuksesta, oppimateriaalista ja päivästä toiminnallisessa oppimisympäristössä. Yrityskylän toimintaan osallistuu vuosittain jo 65 prosenttia ysiluokkalaisista ja 80 prosenttia kuudesluokkalaisista. Maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu Yrityskylä parantaa myös tutkitusti talousosaamista.

Yrityskylä Varsinais-Suomen oppimisympäristöissä vierailee vuosittain noin 5000 kuudesluokkalaista ja 3500 yhdeksäsluokkalaista. Nykyisen aluekoordinaattorimme jatkaessa tehtäviään toisessa toiminnossamme, on meillä tarve uudelle koordinaattorille. Työpisteesi tulee pääsääntöisesti olemaan Yrityskylä Alakoulussa Turussa. Tiimin muodostavat kaksi aluekoordinaattoria ja aluepäällikkö, jotka vastaavat toiminnan ylläpidosta ja kehittämisestä yhdessä valtakunnallisen Yrityskylä-tiimin sekä vastuuohjaajien kanssa.

Keskeiset tehtäväsi aluekoordinaattorina:

  • Oppimiskokonaisuuden pedagoginen ylläpito ja kehittäminen
  • Opeviestintä, koulutukset sekä yhteydenpito kouluihin
  • Oppimisympäristön päivittäisestä toiminnasta vastaaminen yhdessä vastuuohjaajien kanssa
  • Vastuuohjaajien lähiesihenkilönä toimiminen yhdessä aluekoordinaattorityöparin kanssa (esim. perehdytys, työnohjaus, työvuorosuunnittelu)

Olethan reippaalla ja innostavalla asenteella varustettu heittäytyjä, jolta löytyy kokemusta koulutus- tai opetusalan tehtävistä ja motivaatiota työskennellä nuorten kanssa? Otat myös rohkeasti haltuun uudet tilanteet ja projektit, joita Yrityskylässä riittää!

Työsuhde on osa-aikainen (80%) ja työpäivät sijoittuvat lähinnä niihin päiviin, kun oppilaat vierailevat Yrityskylässä. Työsuhde on määräaikainen (perhevapaan sijaisuus) 15.8.2021 asti. Aloitus on sovittavissa. Tehtävään valittavan henkilön tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä (504/2002).

Lähetä hakemus ja CV pdf-muodossa palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekry@tat.fi viimeistään 7.10.2020. Kirjoita sähköpostiin otsikoksi ”Aluekoordinaattori, Yrityskylä Varsinais-Suomi”.

Haastattelut pidetään 13.10.2020 Turussa.

Lisätiedot:

Jesper Lempiäinen +358 50 590 1113, jesper.lempiainen@tat.fi

Suvi Ylikylä-Elers +358 50 590 9456, suvi.ylikyla-elers@tat.fi