X

Sinustako Talous ja nuoret TATin viestintäjohtaja?

Etsimme viestintäjohtajaa kehittämään ja toteuttamaan Talous ja nuoret TATin viestintää ja yhteiskunnallista vaikuttavuutta.

Mihin tarvitsemme osaamistasi ja näkemystäsi?

Viestintäjohtajana johdat TATin viestintäyksikköä ja olet johtoryhmän jäsen. Tehtävänäsi lisätä toimintamme tunnettuutta kunnissa ja kouluissa sekä rahoittajien ja päättäjien keskuudessa. Olet mukana kehittämässä TATin kumppanuusviestintää ja varmistat asiantuntemuksemme näkyvyyden yhteiskunnallisessa keskustelussa. Ymmärrät, miten eri kanavia hyödynnetään tehokkaasti vaikuttamisessa ja kohderyhmien tavoittamisessa. Viestintäjohtajan työpiste sijaitsee Helsingissä.

Tunnet paloa edistää nuorten työelämävalmiuksia ja taloustaitoja sekä yrittäjyyttä, ja olet laajemminkin kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista. Sinulla on vankka kokemus ja näyttöjä vaativista viestintätehtävistä. Olet innostava esimies sekä mukava työkaveri. Et vain kehitä ja suunnittele, vaan myös toteutat itse. Ideasi ovat välillä villejä, mutta ei hätää – me pidämme siitä!

Lisätietoja tehtävästä: toimitusjohtaja Jenni Järvelä, p. 0405567156 to 5.11. klo 9-11 ja pe 6.11. kello 9.30-11 sekä ma 9.11. klo 9-11 tai jenni.jarvela@tat.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV sekä palkkatoivomuksesi rekry@tat.fi 16.11.2020 mennessä.

Talous ja nuoret TAT on peruskoulun ja toisen asteen kumppani lasten ja nuorten työelämätaitojen ja talousosaamisen edistämisessä sekä yrittäjyyskasvatuksen toteuttamisessa. Yhdistyksemme tavoitteena on, että jokainen nuori innostuu työelämästä, oppii hallitsemaan omaa talouttaan ja innostuu yrittäjyydestä. Tunnettuja palveluitamme ja sisältöjämme ovat mm. Yrityskylät,  Bisneskurssit, Kun koulu loppuu -palvelu, Duunikoutsi -sovellus, Taloussankari.fi ja Mun elämä -kiertueet. Talous ja nuoret TATilla on toimipiste 11 paikkakunnalla. Keskeinen osa toimintaamme on myös opettajankoulutus. TATin toimintaa rahoittavat mm. TT-säätiö, EK, valtio, kunnat, säätiöt ja yritykset.