X

Avoin työpaikka: Aluekoordinaattori, Yrityskylä Espoo

Etsimme nyt kaksikielistä aluekoordinaattoria Yrityskylä Espooseen

Oletko monipuolisesta työstä innostuva ja pedagogisella otteella varustettu oma-aloitteinen tyyppi? Hae osaksi Yrityskylä Espoon huipputiimiä!

Vuonna 2010 kehitetty Yrityskylä tarjoaa kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille innostavia kokemuksia taloudesta, työelämästä ja yhteiskunnasta. Yrityskylä on vaikuttava elämys, joka koostuu opekoulutuksesta, oppimateriaalista ja päivästä toiminnallisessa oppimisympäristössä. Yrityskylän toimintaan osallistuu vuosittain jo 60 prosenttia ysiluokkalaisista ja 75 prosenttia kuudesluokkalaisista. Maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu Yrityskylä parantaa myös tutkitusti talousosaamista. Yrityskylä on osa Talous ja nuoret TATia.

Yrityskylä Espoon oppimisympäristöissä vierailee vuosittain noin 6 500 kuudesluokkalaista ja 5 000 yhdeksäsluokkalaista. Samaan aikaan ruotsinkielinen toiminta kasvaa. Kun nykyinen aluekoordinaattorimme jatkaa tehtäviään toisessa toimipisteessämme, on meillä tarve uudelle koordinaattorille. Työpisteesi tulee pääsääntöisesti olemaan Yrityskylä Yläkoulussa Otaniemessä. Tiimin muodostavat kaksi aluekoordinaattoria ja aluepäällikkö, jotka vastaavat toiminnan ylläpidosta ja kehittämisestä yhdessä valtakunnallisen Yrityskylä-tiimin sekä vastuuohjaajien kanssa.

Keskeiset tehtäväsi aluekoordinaattorina:

  • Oppimiskokonaisuuden pedagoginen ylläpito ja kehittäminen
  • Opeviestintä, koulutukset sekä yhteydenpito kouluihin
  • Oppimisympäristön päivittäisestä toiminnasta vastaaminen yhdessä vastuuohjaajien kanssa
  • Vastuuohjaajien lähiesihenkilönä toimiminen yhdessä aluekoordinaattorityöparin kanssa (esim. perehdytys, työnohjaus, työvuorosuunnittelu)

Ruotsinkieliseen toimintaan liittyvät tehtävät:

  • Opekoulutukset sekä ohjaajakoulutukset ruotsin kielellä pääkaupunkiseudulla
  • Käännösten tuottaminen suomesta ruotsiin sekä käännösten läpikäymistä

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta opetus- tai koulutusalan tehtävistä sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ruotsin ja suomen kieltä. Lisäksi odotamme sinulta hyviä projektinhallinnan taitoja ja itseohjautuvaa työotetta.

Määräaikainen työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja loppuu 30.6.2020. Jatko on mahdollinen. Tehtävään valittavan henkilön tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä (504/2002).

Lähetä hakemus ja CV pdf-muodossa palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekry(a)tat.fi. Kirjoita sähköpostiin otsikoksi ”Aluekoordinaattori, Yrityskylä Espoo”.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot:
Jenny Holming, yhteyspäällikkö, jenny.holming(a)tat.fi, puh. 040 762 8762