X

Tarjotaan nuorille parempi TET

TET-jakso on usealle nuorelle ensikosketus työelämään. Työelämään tutustumisjakso antaa nimensä mukaisesti mahdollisuuden tutustua yleisesti työelämään sekä saada arvokasta kokemusta tietyltä toimialalta erilaisista työtehtävistä. Tavoitteena on tarjota nuorelle hyvä kokemus työelämästä.

TAT haastaa kaikki työnantajat tarjoamaan TET-jaksolle tulevalle nuorelle parhaan mahdollisen TET-kokemuksen. Myönteisen kokemuksen avulla nuori tutustuu toimialaan ja saa siitä positiivisen kuvan, pystyy tunnistamaan omia vahvuuksiaan ja innostuu työelämästä. TET on nuorelle aina myös väylä kesätöihin. Mitä työnantaja voi tehdä, että TET-jakso toteutuu tällä tavalla?

Haastamme työnantajat jakamaan vinkit ja neuvot muille työnantajille TET-jakson kehittämiseksi. Miten teidän työyhteisössänne otetaan nuori vastaan TET-harjoittelun alussa? Mitä vinkkejä antaisit yrityksille, joissa on tällä hetkellä tettiläinen? Minkälaisia vahvuuksia nuorilla on ja minkälaisiin työtehtäviin heidät kannattaa sijoittaa?

Osallistu kampanjaan Twitterissä tägäämällä @TATTalks ja lisäämällä hashtagit #parempiTET ja #TETjakso. Vinkeistä koostetaan sisältöjä Kun koulu loppuu -sivustolle, jossa esitellään erilaisia TET-malleja ja jaetaan tietoa TETistä niin koululaisille, opettajille ja opoille kuin työnantajillekin.

Luodaan yhdessä #parempiTET!

Työnantaja, kaipaatko tukea TET-jaksolle? Tutustu tuoreeseen oppaasemme TET-ohje työnantajalle.