X

Opettajille kiikarit työelämään

Elinkeinoelämän nuoriso-ohjelma jatkaa toimintaansa tulevan kaksivuotiskauden teemalla Kiikarissa työelämä. Ohjelman tavoitteena on valtakunnallisesti edistää rehtorien, opettajien, opinto-ohjaajien ja opettajankouluttajien työ- ja talouselämän tuntemusta sekä valmentaa yrityksiä nuorten kohtaamiseen. Ohjelma kiikaroi työelämää metsäteollisuuden, kaupan alan, logistiikka- ja huolinta-alan sekä kemianteollisuuden näkökulmasta järjestäen kohderyhmille vierailuja, työelämäjaksoja ja valmennusta yrityksissä.

Elinkeinoelämän nuoriso-ohjelma on jatkunut jo vuodesta 2004. Ohjelmassa kehitetyt hyvät käytännöt kootaan julkaisuksi, jossa esitellään erilaisia tapoja tehdä työelämää tutuksi kouluissa. Niin opetushenkilöstölle kuin yrityksillekin hyödyllinen julkaisu pyrkii tarjoamaan uudenlaisia näkökulmia yritysten ja opetushenkilöstön vuoropuheluun.

Elinkeinoelämän nuoriso-ohjelma on mukana vuoden 2013 Opopäivillä, jossa opinto-ohjaajilla on mahdollisuus saada uunituore julkaisu omaksi. Opopäivät järjestetään 7.-9. helmikuuta Kouvolassa.