X

Oletko sinä etsimämme kumppanuuksien hoidon ja varainhankinnan mestari Pohjois-Pohjanmaalle? 

Haemme nyt uutta aluepäällikköä TATin Yrityskylä Pohjois-Pohjanmaalle!

Talous ja nuoret TATin Yrityskylä on peruskoulun kuudensille ja yhdeksänsille luokille suunnattu oppimiskokonaisuus taloudesta, työelämästä ja yrittäjyydestä. Maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu Yrityskylä toimii valtakunnallisesti yhdeksällä alueella ja tavoittaa lukuvuosittain lähes 90 000 oppilasta ympäri Suomea. Yrityskylä toimii yhteistyössä kaupunkien, kuntien, yritysten, oppilaitosten ja muiden toimijoiden kanssa.   

Monipuolinen työnkuva rahoituksen ja alueellisen vaikuttavuuden parissa  

Aluepäällikön keskeisimpänä tehtävänä on rahoituksen hankkiminen, kasvun mahdollistaminen ja toiminnan alueellisen vaikuttavuuden lisääminen Yrityskylä Pohjois-Pohjanmaan toiminta-alueella. Aluepäällikkönä huolehdit sidosryhmäyhteistyöstä kunta- ja yritysyhteistyökumppaneihin.  

Työn luonne Yrityskylässä on nopeatempoista ja tilanteet muuttuvat vauhdikkaasti. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, jossa pääset kehittämään itseäsi osana valtakunnallista huipputiimiä.  Sinulta odotamme osaamista ja näyttöjä varainhankinnasta, kumppanuuksien hoitamisesta sekä alueellisesta vaikuttamistyöstä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä innostaa uusia yhteistyötahoja mukaan toimintaamme. Julkishallinnon tuntemus ja kiinnostus yrittäjyyskasvatusta kohtaan on avuksi tehtävän hoitamisessa. Odotamme sinulta hyviä projektinhallinnan taitoja ja itseohjautuvaa työotetta. Edellytämme aluepäälliköltä tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta. Työhön ei kuulu esihenkilövastuuta.  

Työsuhde on määräaikainennykyisen aluepäällikön siirtyessä TATin sisäiseen perhevapaansijaisuuteen. Työsuhde alkaa elokuussa 2021 ja kestää 31.8.2022 asti. Varsinainen toimipaikka sijaitsee Oulussa, mutta työ vaatii matkustamista toiminta-alueella, johon kuuluu myös Lappi. 

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen pdf-muodossa: rekry(at)tat.fi. mahdollisimman pian, tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Haku päättyy viimeistään 14.6.2021 klo 12. Haastattelut järjestetään 17.6.2021.  

Tehtävään valittavan henkilön tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä (504/2002).  

Lisätiedot:Tiina Solaskumppanuuspäällikkö Yrityskylä, tiina.solas(at)tat.fi.