X

Vastuullinen kesäduuni on TATin ja T-Median koordinoima kampanja, jossa mukana olevat työnantajat haluavat tarjota nuorille enemmän laadukkaita kesätöitä. Työnantajat ovat sitoutuneet kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Nuorelle Vastuullinen kesäduuni -logo on lupaus hyvästä kesätyökokemuksesta. Kampanja auttaa nuoria kesätyönhaussa, ja nuoret ympäri Suomen pääsevät kohtaamaan kesätyönantajia koulukiertueella keväällä 2017.

Työnantajille ja toimialoille Vastuullinen kesäduuni -kampanja on mahdollisuus kantaa vastuunsa nuorten työllistämisestä ja viestiä siitä. Hyvät kesätyökokemukset elävät pitkään ja kuuluvat kauas. Tekemällä hyvän vaikutelman tulevaisuuden työntekijöihin, työnantaja lisää vetovoimaansa.

Vastuullinen kesäduuni 2017 -kampanjaa toteuttavat yhteistyössä TAT, T-Media, Telia, Nokia, Destia, S-ryhmäOikotie TyöpaikatOpteam ja Varma.

Vuonna 2016 kampanjaan osallistui 327 työnantajaa, jotka työllistivät yhteensä 50 000 nuorta.

www.kesaduuni.org

Tutustu myös