X

TSEKKAA KOKO VUODEN AIKATAULU TÄSTÄ!

Suomi 100 – TAT 70 -juhlavuoden kunniaksi TAT järjestää 100 tilaisuutta lukioissa ja ammattioppilaitoksissa. Kun koulu loppuu -kiertue tuo kouluille innostavan esityksen siitä, miten nuorten kannattaa lähestyä työnantajia, mitä tarkoitetaan työelämätaidoilla ja millä keinoin päästä sisään työelämään. Jokaisessa tilaisuudessa vierailee yksi paikallinen yrittäjä, joka kertoo oman työelämätarinansa ja buustaa nuorten itsetuntoa.

Nuoret janoavat tietoa työelämästä

Laadukkaasta opinto-ohjauksesta huolimatta moni nuori lähtee toisen asteen koulutuksesta hämmentyneenä. Nuoret tietävät, että koulutus- ja uravalinnoissa on satoja mahdollisuuksia, mutta polku voi näyttäytyä kovinkin sokkeloiselta. Koulu antaa oppilaalle eväät tiedonhankintaan, jatko-opintojen pohdintaan ja hakujärjestelmiin. Tämän jälkeen tarvitaan vielä ripaus rohkeutta. Sitä tarjoaa TAT kiertueellaan.

Kun koulu loppuu -kiertue koulullenne?

Tarvitsevatko teidänkin nuoret pienen potkun takamuksiin ja hieman rohkeutta työelämän valintoihin? Pyydä kiertuetta pysähtymään koulullanne. Koko vuoden aikataulu ja tähän mennessä mukana olevat koulut löydät tästä kartasta!

Yhteydenotot:
Liisa Tenhunen-Ruotsalainen
Johtaja
liisa.tenhunen-ruotsalainen(a)tat.fi
040 545 2198

Katso kiertueella näytettävä video jo nyt!

Tutustu myös