X

TSEKKAA KOKO VUODEN AIKATAULU TÄSTÄ!

Suomi 100 – TAT 70 -juhlavuoden kunniaksi TAT järjestää 100 tilaisuutta lukioissa ja ammattioppilaitoksissa. Kun koulu loppuu -kiertue tuo kouluille innostavan esityksen siitä, miten nuorten kannattaa lähestyä työnantajia, miten tehdä unohtumaton vaikutus ja millä keinoin päästä sisään työelämään. Jokaisessa tilaisuudessa vierailee yksi paikallinen yrittäjä sekä yksi paikallinen vaikuttaja. Vieraat kertovat omat työelämätarinansa ja buustaavat nuoret lähestymään rohkeasti työnantajia.

Nuoret janoavat tietoa työelämästä

Laadukkaasta opinto-ohjauksesta huolimatta moni nuori lähtee toisen asteen koulutuksesta hämmentyneenä. Nuoret tietävät, että koulutus- ja uravalinnoissa on satoja mahdollisuuksia, mutta polku voi näyttäytyä kovinkin sokkeloiselta. Koulu antaa oppilaalle eväät tiedonhankintaan, jatko-opintojen pohdintaan ja hakujärjestelmiin. Tämän jälkeen tarvitaan vielä ripaus rohkeutta. Sitä tarjoaa TAT Kun koulu loppuu -kiertueellaan.

Osa tilaisuuksista järjestetään yhteistyössä Vastuullinen Kesäduuni 2017 -kampanjan kanssa. VKD tuo tilaisuuksiin kampanjan periaatteita noudattavia työnantajia ja antaa siten nuorille mahdollisuuden kysyä työnhakuvinkkejä suoraan ensi kesän pomoilta!

Kun koulu loppuu -kiertue koulullenne?

Tarvitsevatko teidänkin nuoret pienen potkun takamuksiin ja hieman rohkeutta työelämän valintoihin? Pyydä kiertuetta pysähtymään koulullanne. Koko vuoden aikataulu ja tähän mennessä mukana olevat koulut löydät tästä kartasta!

Yhteydenotot:
Ida-Maria Bergman
Tuottaja, kiertueet
ida-maria.bergman@tat.fi
040 5701615

Katso kiertueella näytettävä video jo nyt!

Ps. Kiertueelle osallistuva nuori, tsekkaa tämä sivu ja osallistu arvontaan.

logotpotkossa2

Tutustu myös