X

Opetin.fi tukee kouluja opetuksen kehittämisessä kohti tulevaisuuden työelämää. Keskitymme erityisesti koulujen ja yritysten väliseen yhteistyöhön.

Sivuston keskeisiä osa-alueita ovat ajankohtaiset uutiset, asiantuntijablogi sekä maksuttomat materiaalit. Opettimesta löydät myös tietoa TATin järjestämistä tapahtumista, hankkeista ja julkaisuista.

Opettimen blogissa koulutuksen asiantuntijat ja koulujen sidosryhmien edustajat kirjoittavat ajankohtaisista koulutuksen teemoista. Materiaalipankin materiaalit ja julkaisut ovat koulujen vapaassa käytössä.

Opettimen kautta löydät myös Virtuaalisen tiedeTETin ohjausympäristön. Virtuaalinen tiedeTET on TATin kehittämä etätyönä toteutettavan työelämääntutustumisen konsepti. Virtuaalisessa tiedeTETissä nuori voi suorittaa viikon mittaisen TETin mentorin avustuksella kotoa tai koulusta käsin ja tutustua samalla tiedealaan ja -ammatteihin.  Hanketta rahoitti opetus- ja kulttuuriministeriö.

Opettimen löydät myös Facebookista, Twitteristä, Youtubesta ja Periscopesta. Voit lisäksi tilata Opettimen uutiskirjeen, joka lähetetään noin viisi kertaa vuodessa.

Tutustu myös