X

Marraskuussa 2021 koordinoimme yhdessä viiden eri toimialan kanssa etäTET-viikon, johon nuori voi osallistua mistä päin Suomea tahansa. Viikon aikana nuori tutustuu viiteen eri toimialaan, yhden päivän ajan kuhunkin. Mukana olevat toimialat ovat Kemianteollisuus, Teknologiateollisuus, Palta, Finanssiala ja Kaupan liitto, joiden asiantuntijoiden avulla kaikilla nuorilla on mahdollisuus kokea työelämää eri näkökulmista. 

EtäTET-viikon aikana nuoret ympäri Suomen saavat tietoa työelämästä eri toimialoilta ja ammateista. Samalla nuori vahvistaa omia työelämätaitojaan tehden työtehtäviä yrityksille. Viikon aikana nuori kartoittaa omia vahvuuksiaan ja suunnittelee omia askeleita kohti koulutusta ja työtä. 

MITÄ:
etäTET-jakso eli työelämään tutustumisjakso etänä 

MILLOIN:
22.-26.11.2021 

KENELLE:
8.-9-luokkalaisille ja toisen asteen opiskelijoille ympäri Suomen.

etäTET-VIIKON SISÄLTÖ:

ILMOITTAUTUMINEN:

EtäTET-jaksolle voi ilmoittautua sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta. Ilmoittautumisia otetaan vastaan syksyyn saakka. Ilmoittautumisen jälkeen opinto-ohjaaja saa Talous ja nuoret TATilta vahvistusviestin sähköpostitse. Ilmoittautumisen yhteydessä ei tarvitse antaa osallistuvien oppilaiden tietoja, vaan ainoastaan oppilaiden lukumäärä. Täten osaamme varata koulullenne tietyn määrän etäTET-paikkoja kyseiselle etäTET-viikolle. Kun osallistuminen etäTET-viikolle on varmistettu TATin toimesta, lähetämme opinto-ohjaajalle sopimukset ja tarvittavat tiedot sähköpostitse. Yhdestä koulusta voi ilmoittautua etäTETiin isompi ryhmä tai vaikka vain yksi oppilas. Ilmoittautumisen hoitaa opinto-ohjaaja.

Tässä vielä yksinkertaistettuna ilmoittautumisen kulku:

  1. Täytä ilmoittautumislomake ja kerro, kuinka monta oppilasta koulustasi osallistuu etäTET-jaksolle. Tarkempia tietoja emme tarvitse.
  2. Odota lomakkeen lähetyksen jälkeen, että saat TATilta vahvistuksen toivomallesi osallistujamäärälle.
  3. Odota, että saat TATilta esitäytetyn sopimuksen sähköpostilla oppilaille jaettavaksi.
  4. Säilytä täytetyt sopimukset koululla, älä lähetä niitä takaisin TATille. Sopimus on oppilaan ja koulun välinen dokumentti.
  5. Varsinaisen tarkan tuntisuunnitelman ja ohjeet etäTET-viikolle toimitamme lokakuun aikana.

 

TYÖNANTAJAT/KUMPPANIT:

Finanssiala

Teknologiateollisuus

Kemianteollisuus

Palta

Kaupan liitto

 

LISÄTIETOJA:

Sari Pajunen, talouskoordinaattori

sari.pajunen@tat.fi

Ilmoita oppilaitoksesi mukaan tästä: