X

Koulutuksia nuorten kanssa työskenteville

Kalenteriimme on kerätty kaikki TATin talous-, työelämä- ja yrittäjyystaitojen opettamista tukevat koulutukset. Koulutukset ovat maksuttomia ja vastaavat niin peruskoulun kuin toisen asteen opetussuunnitelmien eri osiin. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Hae koulutuksista

pe 21.05.2021 klo 9.00-10.00

Tralla.fi:n virtuaalinen yrittäjävierailu

ke 01.09.2021 klo 09:00 - 11:00

Talous tutuksi -koulutukset opettajille

ma 06.09.2021 klo 09:00 - 11:30

Talous tutuksi -koulutukset opettajille

Koulutukset

+

Webinaarit

Lyhyitä, max. tunnin mittaisia webinaareja, joissa perehdytään Bisneskurssien oppimateriaaleihin ja jotka antavat eväitä talous- ja työelämätaitojen opettamiseen. Voit osallistua webinaareihin kätevästi etänä omalta tietokoneeltasi. Lue lisää webinaareista täältä.

+

Tallenteet

Mun elämä -oppitunnit ovat TATin koulukiertueiden innoittamia oppitunteja. Mun elämä -oppituntitallenteet tuovat tietoa työelämän, talouden ja yrittäjyyden teemoista nuorille eri kouluasteilla. Tilaa tallenteita täältä.

+

Opettajan aineistopankki

Opettajan aineistopankista löydät erilaisia oppimateriaaleja työelämä-, talous- ja yrittäjyysaiheiden opetuksen tueksi. Voit suodattaa tuloksia esimerkiksi oppiasteen mukaan. Aineistopankista löytyviä oppimateriaaleja saa käyttää vapaasti opetuksessa. Siirry aineistopankkiin.