X

#Kiittiope

Maailman opettajien päivää vietetään torstaina 5.10. Päivän lähestyminen sai meidät tattilaiset keskustelemaan siitä, miten tärkeä rooli opeilla onkaan jokaisen koululaisen tulevaisuuden osalta.

Koulumaailmassa opettajia kehutaan, moititaan, heiltä vaaditaan, heitä muistetaan joulu- ja kevätjuhlissa ja heitä arvostellaan. Opetussuunnitelmat uudistuvat ja opettajien tarvitsee jatkuvasti kouluttautua lisää pystyäkseen opettamaan juuri tämän ja tulevan hetken maailmasta lapsille ja nuorille. Opettaja opettaa, kasvattaa, tukee ja kirittää. Kuinka usein muistamme sanoa tästä työstä kiitos?

Maailman opettajien päivänä 5.10. haluamme kannustaa kaikkia sanomaan kiitos opettajille. Jokainen opettaja on omalla panoksellaan vaikuttamassa siihen, mitä meistä tulee ja millaisena me maailman näemme.

Voit kiittää opettajaasi sosiaalisessa mediassa kertomalla, miksi haluat kiittää juuri tiettyä opettajaa ja lisäämällä tarinaasi #kiittiope. Tarinoita voi jakaa heti ma 2.10. alkaen ainakin viralliseen maailman opettajien päivään 5.10. saakka, mutta kiittämistä ei toki kannata jättää vain tähän kampanja-aikaan. TAT koostaa julkisista kiitoksista koosteen omille verkkosivuilleen tat.fi. Voit kiittää opettajaa myös olemalla suoraan häneen yhteydessä!

Katso, mistä tattilaiset kiittävät opettajiaan: