X

Kesäyrittäjämentoriksi Talous ja nuoret TATin Kesäyrittäjä-ohjelmaan Turkuun

Etsimme kahta kesäyrittäjämentoria määräaikaiseen työsuhteeseen Kesäyrittäjä-ohjelmaan
Turkuun.

TAT toteuttaa Kesäyrittäjä-ohjelmaa Turussa yhteistyössä Turun kaupungin kanssa. Mentorit ovat työsuhteessa Turun kaupunkiin, mutta rekrytointi, perehdytys ja työnohjaus tehdään TATin ja kaupungin yhteistyönä.

Kesäyrittäjä-ohjelma on 17–29-vuotiaille suunnattu maksuton kesäajan yrittäjyysohjelma, joka tukee kokeilemaan yrittäjyyttä. Ohjelman tavoitteena on tehdä yrittäjyydestä helpommin lähestyttävää, tarjota vaihtoehto perinteiselle kesätyölle sekä edistää yrittäjyystaitojen oppimista. Ohjelma tarjoaa nuorille yrittäjyyskurssin, kaupungin kesäyrittäjäsetelin/tuen, yhteisiä tapahtumia ja ennen kaikkea vahvan tukiverkoston koko kesän ajaksi. Kurkkaa esittelyvideo ja Kesäyrittäjä-ohjelman verkkosivut!

Kesäyrittäjämentorit vastaavat ohjelman käytännön toteutuksesta Turussa kesän aikana. Kesäyrittäjä-ohjelmaa toteutetaan myös muilla paikkakunnilla. Eri paikkakuntien mentorit tekevät yhteistyötä esimerkiksi ohjelman viestinnässä ja sisältöjen suunnittelussa. Kaikille mentoreille on myös yhteinen perehdytysjakso.

Mentorien keskeiset tehtävät:

  • Ohjelman yrittäjyyskurssin toteutus (kurssin sisällöt valmiina)
  • Kesäyrittäjien verkostoitumis- ja myyntitapahtumien suunnittelu ja toteutus
  • Kesäyrittäjien ohjaaminen ja tukeminen
  • Kesäyrittäjille viestiminen, esim. ohjeistukset
  • Sisällöntuotanto ohjelman viestintäkanaville, esim. verkkosivut ja IG
  • Ohjelman valtakunnalliseen kehittämistyöhön osallistuminen

Edellytämme sinulta ohjauskokemusta sekä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Tietyissä raameissa mentorit pääsevät toteuttamaan ohjelmaa hyvin itsenäisesti ja vaikuttamaan sen sisältöihin. Pääset ideoimaan mm. tapahtumia. Tehtävässä tarvitaan myös hyviä viestintätaitoja ja tiimityötaitoja sekä kykyä organisoida omaa työskentelyä.

Sinun ei tarvitse olla yrittäjyyden asiantuntija, sillä nuorten ohjaus keskittyy tukemiseen, kannustamiseen ja yhdessä tiedon etsimiseen. Yrittäjyys- ja yrittäjyyskasvatusosaaminen katsotaan kuitenkin luonnollisesti hyödyksi.

Tehtävä on kokoaikainen ja työsuhteen kesto 15.4.-15.8.2021. Palkka on 1800 € / kk.

Työnimike: projektityöntekijä
Hakuaika: 19.2.–5.3.
Hakemukset osoitteeseen: annika.dahlstrom(a)turku.fi

Lisätietoja työtehtävästä antaa:

Sanna Ikäläinen
Projektipäällikkö
Kesäyrittäjä-ohjelma
Talous ja nuoret TAT
+358 40 772 9462
sanna.ikalainen(a)tat.fi