X

Kesätyö Talous ja nuoret TATissa – Tutustu työelämään ja tienaa! 

nuoria ryhmässä

Talous ja nuoret TAT etsii neljää nuorta kesätöihin viestintä- ja toimistotöihin sekä palvelujen kehittämiseen Tutustu työelämään ja tienaa -mallilla (TTT-malli)


Kesätyöntekijöiden työtehtäviin
kuuluu juttujen ja blogin kirjoittamista, somepostausten tekoa, yhteystietojen täydentämistä sekä TATin palvelujen testaamista ja kehittämistä.  

 

Hae meille jos: 

 

  • Olet kiinnostunut nuorten työelämä- ja taloustaidoista sekä yrittäjyydestä
  • Olet kiinnostunut kirjoittamisesta ja sosiaalisesta mediasta sekä digitaalisten palvelujen kehittämisestä

 

Kesätyöntekijät palkataan pe 11.6.–to 24.6.2021 väliseksi ajaksi ja palkka on 350 euroa. Sinun tulee olla täyttänyt vähintään 15 vuotta.  Toimistomme sijaitsee Etelärannassa Helsingin keskustassa, mutta myös etätyö on mahdollinen, joten voit työskennellä missä päin Suomea tahansa. Et tarvitse aiempaa työkokemusta, vaan opastamme tehtäviin.

 

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla ma 12.4.2021 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekry@tat.fi. Laita sähköpostin otsikkokenttään maininta: Kun koulu loppuu / kesätyö 2021. Haastattelut järjestetään viikolla 16.  

 

Lisätietoja kesätöihin liittyvissä asioissa antaa Jenni Järvelä, p. 040 5567156. Jenni on tavoitettavissa puhelimitse tiistaina 6.4. klo 15-16 ja torstaina 8.4. klo 14-15. Voit lähettää hänelle kysymyksiä myös sähköpostitse: jenni.jarvela@tat.fi 

 

 

Talous ja nuoret TAT on valtakunnallinen vaikuttaja. Autamme nuoria kehittämään talous- ja työelämätaitoja sekä innostumaan yrittäjyydestä. Palvelujamme ovat mm. Yrityskylä, Duunikoutsi, Taloussankari.fi, Bisneskurssit, Kesäyrittäjä -ohjelma, Kunkoululoppuu.fi sekä Mun elämä -kiertueet.