X

Kaisa Koistinen Yrityskylän johtajaksi

Taloudellinen tiedotustoimisto TATin Yrityskylä-oppimisympäristön vastaavaksi johtajaksi on nimitetty 8. tammikuuta 2018 alkaen VTM Kaisa Koistinen.

– Olen seurannut Yrityskylän kehittymistä ja tapaa toimia sekä kumppanin että vanhemman roolissa. Kokonaisuus on tehnyt minuun suuren vaikutuksen. Yrityskylässä lapset ja nuoret pääsevät poikkeuksellisella tavalla tutustumaan työelämän ja talouden teemoihin. He saavat muun muassa kokeilla, miltä tuntuu olla toimittaja tai toimitusjohtaja. He saavat palkkaa ja voivat itse päättää, mihin sen käyttävät. Yläkouluille suunnatussa mallissa nuoret pääsevät myös kokeilemaan taitojaan kansainvälisillä markkinoilla. Uskon tekemällä oppimiseen ja Yrityskylä on siinä edelläkävijä. On hienoa päästä mukaan tähän porukkaan, toteaa Kaisa Koistinen.

Maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu Yrityskylä on lasten ja nuorten oma yhteiskunta, jossa opitaan konkreettisella tavalla talouden, yrittäjyyden ja työelämän taitoja. Yrityskyliä on kahdeksalla paikkakunnalla, ala- ja yläkoulumallit tavoittavat yhteensä noin 60 000 oppilasta lukuvuodessa.

– Yrityskylän menestystarinalle ei näy loppua. Erityisesti lasten ja nuorten palaute on erinomaista. Kokonaisuus vaatii jatkuvaa uusiutumista, uusia kumppaneita sekä tehokasta tiimityötä. Kaisan laaja yhteiskunnallinen kokemus ja innostavan kehittävä työote vahvistavat toimintaamme entisestään, sanoo TATin toimitusjohtaja Kari Väisänen.

Kaisa Koistinen siirtyy Yrityskylän johtajaksi Suomen Partiolaisten yhteiskuntasuhde- ja varainhankintajohtajan tehtävistä. Aiemmin hän toiminut mm. varainhankintapäällikkönä Pelastakaa Lapset ry:ssä ja useissa eri tehtävissä Suomen Punaisessa Ristissä.

Yrityskylä nykyinen johtaja Tiina-Maija Toivola siirtyy joulukuussa Me-säätiön palvelukseen.

Lisätietoja:
Kaisa Koistinen, puh. 050 530 3969
Kari Väisänen, puh. 0400 138 767