X

Hallitsetko hyvin ruotsin ja suomen kielen? Hae TATin osa-aikaiseksi ruotsinkielisten palveluiden projektityöntekijäksi

Haemme ruotsinkielen taitavaa projektityöntekijää, jonka tehtävänä on lisätä Talous ja Nuoret TATin ruotsinkielisten palveluiden käyttöä. Työaika on noin kaksi päivää viikossa. 

Mitä työhön kuuluu: 

  •  TATin ruotsinkielisten Yrityskylä Ala ja Yläkoulun, sekä Bisneskurssien oppimateriaalin päivittäminen, ja Yrityskylän etäoppimateriaalin kääntäminen.  
  •  Bisneskurssien ruotsinkielisen opettajankoulutuksen suunnittelu yhdessä muiden TATin asiantuntijoiden kanssa, sekä Bisneskurssien ja osan Yrityskylä Alakoulun opettajankoulutusten pitäminen.  
  • Palveluiden markkinointi ja viestintä kouluihin yhdessä viestinnän asiantuntijoiden kanssa, sisältäen viestintämateriaalin suunnittelun. 
  • TATin ruotsinkielisen someviestinnän suunnittelu ja toteutus. 

Etsimme sinua: 

  • Olet kaksikielinen ja innostut nuorten talous-, työelämä- ja yrittäjyystaidoista. 
  • Olet halukas suunnittelemaan ja kehittämään koko TATin ruotsinkielistä toimintaa. 
  • Kirjoitat sujuvasti ja olet kiinnostunut viestinnästä ja markkinoinnista. 
  • Sinulta luonnistuu esiintyminen ja opettajankoulutus sekä etäyhteyksien avulla, että kasvotusten. 
  • Sinulla on hyvät projektityötaidot ja osaat työskennellä itsenäisesti sekä aikatauluttaa omaa työtäsi. 

Työmäärä on noin kaksi päivää viikossa, ja työtä voi tehdä joustavasti oman tilanteen mukaan mistä päin Suomea tahansa. Työ saattaa sisältää matkustamista. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2021 loppuun saakka, ja alkaa heti oikean henkilön löydyttyä.  

Projektityöntekijälle maksetaan sopimuksen mukainen palkka. Tehtävään valittavan henkilön tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä (504/2002).  

Hakemukset toimitetaan pdf-muodossa osoitteeseen: rekry(a)tat.fi. Kirjoita sähköpostiin otsikoksi Projektarbetare. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätiedot:  

Jenny Holming, yhteyspäällikkö, jenny.holming@tat.fi, 040-7628762.   

Talous ja nuoret TAT onperuskoulun ja toisen asteen kumppani lasten ja nuorten työelämätaitojen ja talousosaamisen edistämisessä sekä yrittäjyyskasvatuksen toteuttamisessa. Yhdistyksemme tavoitteena on, että jokainen nuori innostuu työelämästä, oppii hallitsemaan omaa talouttaan ja innostuu yrittäjyydestä. Tunnettuja palveluitamme ja sisältöjämme ovat mm. Yrityskylät,  Bisneskurssit, Kun koulu loppuu -palvelu, Duunikoutsi -sovellus, Taloussankari.fi ja Mun elämä -kiertueet. Talous ja nuoret TATilla on toimipiste 11 paikkakunnalla. Keskeinen osa toimintaamme on myös opettajankoulutus. TATin toimintaa rahoittavat mm. TT-säätiö, EK, valtio, kunnat, säätiöt ja yritykset.