X

Finnfacts siirtyy osaksi Finproa

Taloudellinen tiedotustoimisto TATin yhteydessä toimiva kansainvälisen viestinnän asiantuntijaorganisaatio Finnfacts siirtyy kesäkuun alussa osaksi Finpro Oy:tä. Finnfactsin missio on tehdä tunnetuksi suomalaista osaamista maailmalla kansainvälisten mediavierailujen ja Good News from Finland -verkkopalvelun kautta.

Finnfactsin pääasialliset rahoittajat Teollisuuden ja Työnantajain Keskusliiton TT-säätiö sekä työ- ja elinkeinoministeriö TEM katsovat, että Finnfacts pystyy parhaiten palvelemaan erityisesti kansainvälistyviä pk-yrityksiä osana Team Finland -verkostoa.

– Finnfacts edistää suomalaisen elinkeinoelämän tunnettuutta toteuttamalla kansainvälisiä mediavierailuja ja julkaisemalla Good News from Finland -uutissivustoa.  Finpro puolestaan edistää suomalaisten yritysten kansainvälistymistä ja vientiä, hankkii ulkomaisia investointeja ja edistää matkailua Suomeen. Kummankin organisaation tavoitteet ja missio tukevat hyvin toisiaan. Finnfactsin toiminta täydentää hyvin Finpron tarjoamia Team Finland -kansainvälistymispalveluita, viestintä- ja markkinointijohtaja Outi Torniainen Finprosta sanoo.

– Jatkossa TAT keskittyy entistä vahvemmin elinkeinoelämän nuorisoviestintään. On luonnollista, että kaksi vahvaa kansainvälistä brändiä, sekä Finnfacts että Good News from Finland toimivat osana Finpron viestintää, sanoo TATin toimitusjohtaja Kari Väisänen.

Finnfactsin työntekijät siirtyvät Finpron osaksi vanhoina työntekijöinä.

www.finnfacts.fi
www.finpro.fi

Lisätiedot:      

Viestintä- ja markkinointijohtaja Outi Torniainen
Finpro Oy
puh. 040 512 1375
outi.torniainen(a)finpro.fi

Toimitusjohtaja Kari Väisänen
Taloudellinen tiedotustoimisto TAT
puh. 0400 138 767
kari.vaisanen(a)tat.fi