X

Finanssiala edelläkävijä toimialan yhdistävässä etäTETissä

etäTET finanssialalla on nuorille suunnattu tet-jakso etänä

Etänä suoritettava TET-jakso eli etäTET pyörähtää tänään käyntiin finanssialan eri toimijoiden tarjoamana. EtäTETiin osallistuu 200 nuorta ympäri Suomen, aina pääkaupunkiseudulta Lappiin saakkaViikon aikana nuoret tutustuvat laajasti finanssialan toimintaan ja eri ammattilaisten uratarinoihin.  

Viikon ohjelma on jaettu viiden eri toimijan kesken. Mukana ovat Finanssiala ry, Danske Bank, Varma, OP ryhmä ja Nordea. Kukin toimija isännöi nuoria yhden päivän ajan. Maanantai on Finanssiala ry:n päivä, jossa tutustutaan alan monipuolisiin mahdollisuuksiin, kuullaan tulevaisuuden työelämästä ja vastuullisuudesta. 

”Finanssialan etäTET-viikko ei ole syntynyt koronan takia, vaan hanketta on suunniteltu jo pidemmän aikaa. Haluamme tarjota kaikille suomalaisille nuorille mahdollisuuden tutustua yhdenvertaisesti finanssialaan etäyhteyksien välityksellä. Hienoa, että monet finanssialan yritykset ovat lähteneet mukaan tarjoamaan nuorille arvokkaita ensimmäisiä kokemuksia työelämästä”, sanoo Finanssiala ry:n toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi. 

Ennen etäTET-viikkoa nuoret ovat saaneet oppimispaketin, jonka kautta he ovat orientoituneet viikkoon. EtäTETin aikana harjoitellaan myös omien vahvuuksien tunnistamista, talous- ja työelämätaitoja. Myös etäkokoustaidot ja virtuaaliset työkalut tulevat nuorille tutuiksi. 

Lue lisää Finanssala ry:n etäTET-päivästä täältä.