X

Etsimme Tralla.fi-palveluun projektipäällikköä!

Yrittäjyystaitojen työkalupakki Tralla.fi etsii kokopäiväistä projektipäällikköä määräajaksi 2.8.-31.12.2021 nykyisen projektipäällikön jäädessä perhevapaalle.

Etsimme projektipäälliköksi viestintä- ja markkinointiosaajaa, jolla on osaamista yrittäjyyskasvatuksesta, opetuksen kehittämisestä, tapahtumien ja koulutuksien toteuttamisesta.

Tehtävänäsi on innostaa opettajia ja oppilaitoksia palvelun käyttöön sekä olla kehittämässä ja tuottamassa laadukkaita Tralla.fi:n tarjoamia palveluita ja sisältöjä käyttäjille. Työ sisältää kehittämistä, koordinointia, markkinointia, kouluttamista ja verkostoyhteistyötä.

Tralla.fi on Yksityisyrittäjäin Säätiön omistama ja Talous ja nuoret TATin sekä Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) ylläpitämä maksuton palvelu opettajille ja yrittäjyyskasvatuksen toimijoille.

Tralla-palvelu tarjoaa laajan valikoiman materiaaleja, menetelmiä ja työkaluja yrittäjyystaitojen kehittämiseen helposti yhdestä paikasta. Tralla on helppokäyttöinen ja innostava työkalupakki, joka auttaa valitsemaan hakukoneen avulla oppijoiden ikään ja valmiustasoon parhaiten soveltuvat menetelmät ja materiaalit.

Työpaikkasi on Talous ja nuoret TATissa Helsingissä. Teet tiivistä yhteistyötä Nuori Yrittäjyys ry:n kanssa, jonka kanssa TAT kehittää Tralla.fi-palvelua sekä muiden yrittäjyyskasvatuksen toimijoiden kanssa.

Ihmisten kohtaaminen, esiintyminen, viestintä ja markkinointi eri muodoissaan sekä julkaisujärjestelmän käyttö sujuvat sinulta luonnostaan. Sinulla pysyy useat langat käsissä, tartut toimeen ja sinulla on projektiosaamista.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.5. osoitteeseen rekry(at)tat.fi. Otsikoi viestisi ”Tralla.fi projektipäällikkö.”

Johtaja Liisa Tenhunen-Ruotsalainen antaa tehtävästä lisätietoja puhelimitse (puh. 040 545 2198) 25.5. klo 12.-14.00 ja 28.5. klo 11-13.00.

Tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme! Tutustu Trallaan tarkemmin osoitteessa tralla.fi.