X

Etsimme aluekoordinaattoria TATin Hämeen Yrityskylään 

Oletko monipuolisesta työstä innostuva ja pedagogisella otteella varustettu oma-aloitteinen uusi työkaveri meille? Hae osaksi Yrityskylä Hämeen tiimiä! 

Yrityskylä on toiminut jo useamman vuoden ajan tärkeänä yrittäjyyskasvatuksen toteuttajana Hämeen alueella. Viime vuonna Yrityskylä Yläkoulu oppimiskokonaisuuden suoritti 4 365 yhdeksäsluokkalaista viiden eri maakunnan alueelta, 24 eri kunnastaNyt laajennamme edelleen toimintaamme ja etsimme tähän mielenkiintoiseen vaiheeseen aluekoordinaattoria.  

Tiimin muodostaa aluekoordinaattori ja aluepäällikkö, jotka vastaavat toiminnan ylläpidosta ja kehittämisestä yhdessä valtakunnallisen Yrityskylä-tiimin sekä vastuuohjaajien kanssa. Työpisteesi sijaitsee Lahdessa. 

 Keskeiset tehtäväsi aluekoordinaattorina:

  • Uuden, laajemman Yrityskylä-kokonaisuuden käynnistäminen.  
  • Oppimisympäristöjen päivittäisestä toiminnasta vastaaminen yhdessä vastuuohjaajien kanssa. 
  • Opeviestintä, koulutukset sekä yhteydenpito kouluihin. 
  • Vastuuohjaajien esihenkilönä toimiminen (esim. perehdytys, työnohjaus, työvuorosuunnittelu). 
  • Oppimiskokonaisuuden pedagoginen ylläpito ja kehittäminen. 

Toimintamme yrittäjyyskasvatuksen toteuttajana alueella laajenee merkittävästi ja näin ollen haemme henkilöä, jolla on kiinnostusta ja kykyä ottaa haltuun isoja kokonaisuuksiaOdotamme sinulta hyviä projektinhallinnan taitoja ja itseohjautuvaa työotetta. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta opetus- tai koulutusalan tehtävistä.  

Työsuhde on toistaiseksi voimassa olevaTehtävään valittavan henkilön tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä (504/2002). 

Lähetä hakemus ja CV pdf-muodossa palkkatoivomuksineen viimeistään 30.4.2021 
osoitteeseen rekry@tat.fiKirjoita sähköpostiin otsikoksi ”Aluekoordinaattori, Yrityskylä Häme”. 

Haastattelut pidetään 7.5.2021. 

Lisätiedot:  

Kaisa Koistinen, johtaja, Yrityskylä, puh. 050 530 3969 (19.4. klo 13-14, 23.4. klo 9-10)