X

Yhteiskunnan tulevaisuus määrittyy sen mukaan, millaiset valmiudet nuoret saavat yhteiskunnassa toimimiseen ja sen kehittämiseen. Mitä paremmat tiedot ja taidot yhteiskunnasta nuorilla on, sitä helpompaa heidän on siirtyä työelämään, vaikuttaa ympäristöönsä sekä mahdollisesti ryhtyä yrittäjäksi.   

Haluamme saada nuoret kukoistamaan yhteiskuntien jäseninä. Meidän keinomme on tarjota onnistumisen kokemuksia talouden, työelämän, yhteiskunnan ja yrittäjyyden teemoista laadukkaassa pedagogisessa ympäristössä. EduTATilla on käytössään Talous ja nuoret TATin kehittämät maailman paras nuorten koulutusinnovaatio Me & MyCity, Me & MyGlobe sekä Me & MyBusiness eli osallistavan oppimisen digitaaliset ja kansainväliset bisneskurssit. 

EduTAT tuo suomalaisen pedagogisen osaamisen ja menestyksekkäiksi testatut oppimiskokonaisuudet kaikkien saataville. EduTATin kaikki oppimisympäristöt tarjoavat mielekkäitä tapoja oppia talous- ja työelämätaitoja. Me uskomme, että oppimisen täytyy olla käytännönläheistä ja ennen kaikkea hauskaa. 

EduTAT on vuonna 2018 perustettu suomalainen koulutusvientiyhtiö, jonka toimipiste sijaitsee Helsingissä. EduTATin omistaa TAT, joka on myös kehittänyt kaikki EduTATin tarjoamat oppimiskonseptit. 

Ota yhteyttä: info(at)edutat.fi

Tutustu lisää edutat.fi