X

Duunikoutsi-sovellus on nuorten työelämävalmentaja, joka auttaa tunnistamaan vahvuuksia ja taitoja sekä haastaa TET-paikan, kesätöiden tai seuraavan unelmatyön hakuun. Duunikoutsi sisältää motivoivia vinkkejä ja haasteita, joita suorittamalla kertyy tarvittava tieto työelämää varten. Sovelluksen robokoutsi suosittelee tekoälyn avulla opeteltavia aiheita ja tekee arviointikartalla etenemisen sekä oppimisen näkyväksi. Ensimmäistä työpaikkaa tai pidempiaikaista työtä hakeva nuori saa myös osaamispohjaisen CV:n, joka on valmiiksi täytetty Duunikoutsin tehtävien pohjalta.

Duunikoutsi ohjaa ja auttaa nuorta:

Sovelluksen on kehittänyt Talous ja nuoret TAT yhdessä Oikotie Työpaikkojen, SAK:n, EK:n ja OKM:n kanssa. Sovelluksen teknisestä toteutuksesta vastaavat 10Monkeys ja Headai. Sovelluksen ensimmäinen versio julkaistiin toukokuussa 2019. Duunikoutsi palkittiin keväällä 2020 vuoden parhaana digitaalisena oppimisratkaisuna eOppimiskeskuksen järjestämässä eEemeli-kilpailussa.

Duunikoutsi on ladattavissa Google Play -kaupasta ja Apple Storesta. Lisätietoa Duunikoutsista ohjaamisen tukena ja TET-jaksojen yhteydessä sivulla kunkoululoppuu.fi/duunikoutsi.

 

Lisätietoja:

Essi Lehtovaara, projektipäällikkö

essi.lehtovaara@tat.fi