X

Avoin työpaikka: Yrityskylän johtaja

Etsimme Yrityskylä-tiimiin innokasta johtajaa nykyisen johtajan siirtyessä uusiin tehtäviin Me-säätiöön joulukuussa. Tule osaksi osaavaa ja sitoutunutta joukkoamme!

Yrityskylä on vuonna 2010 toimintansa käynnistänyt oppimiskokonaisuus ja koulutusinnovaatio, joka on saanut useita kansainvälisiä, merkittäviä tunnustuksia.

Yrityskylä on vakiinnuttanut toimintansa koulumaailmassa. Se toimii kahdeksalla alueella ympäri Suomen, tavoittaa vuosittain yli 60 000 oppilasta opettajineen ja tarjoaa päivittäin myönteisiä kokemuksia työelämästä, taloudesta ja yhteiskunnasta. Päivittäisen toiminnan pedagoginen laatu, konseptin jatkuva kehittäminen sekä laaja kumppanuusverkosto ovat Yrityskylä-toiminnan keskiössä.

Johtaja vastaa Yrityskylä-toiminnan strategisesta ja operatiivisesta johtamisesta sekä huolehtii Yrityskylä-toiminnan valtakunnallisesta rahoituksesta. Keskeisiin tehtäviin kuuluvat:

  • 25-henkisen ympäri Suomen toimivan Yrityskylä-tiimin esimiehenä toimiminen ja työnohjaus, Yrityskylä-hengen luominen ja ylläpitäminen
  • Rahoitusneuvottelut ja varainhankinta yhdessä aluepäälliköiden ja kumppanuuspäällikön kanssa
  • Yrityskylä-konseptin kehitystyö yhdessä tiimin ja kumppaneiden kanssa
  • Uusien kumppanuuksien solmiminen ja sidosryhmätyöskentely
  • Kansainvälisten suhteiden hoitaminen
  • TATin johtoryhmätyöskentely

Etsimme henkilöä, jolla on kyky motivoida ja kannustaa Yrityskylä-tiimi huippusuorituksiin ja luoda edellytykset päivittäiselle toiminnalle. Edellytämme johtajalta erinomaisia neuvottelutaitoja ja kykyä innostaa nykyisiä ja uusia yhteistyötahoja mukaan Yrityskylän toimintaan.

Toivomme, että olet haasteita pelkäämätön ja näkemyksellinen tiimipelaajaa, jolla on kokemusta ja näyttöjä esimiestyöstä, hyvät viestinnälliset taidot sekä kykyä toimia yhteistyössä yritys- ja koulumaailman kanssa. Edellytämme säännöllistä matkustusvalmiutta sekä valmiutta työskennellä englannin kielellä. Johtaja raportoi TATin toimitusjohtajalle.

Työsuhde on vakituinen. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.10.2017 TATin talous- ja henkilöstöpäällikkö Eija Mattilalle osoitteeseen eija.mattila(a)tat.fi.

 

Lisätiedot:
Yrityskylän nykyinen johtaja Tiina-Maija Toivola puh. 050 571 7045
TATin toimitusjohtaja Kari Väisänen puh. 0400 138 767