X

Avoin työpaikka: Yhteyspäällikkö, Yrityskylä

Yrityskylä on peruskoulun kuudensille ja yhdeksänsille luokille suunnattu työelämän, talouden ja yhteiskunnan oppimiskokonaisuus. Maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu Yrityskylä toimii valtakunnallisesti kahdeksalla alueella ja tavoittaa 70 000 oppilasta lukuvuodessa. Yrityskylä toimii yhteistyössä kaupunkien, kuntien, yritysten, oppilaitosten ja muiden toimijoiden kanssa. Haluamme rohkaista nuoria löytämään oma paikkansa tarjoamalla myönteisiä kokemuksia työelämästä, taloudesta ja yrittäjyydestä. 

Nykyisen markkinointipäällikkömme jäädessä perhevapaalle etsimme vauhdikkaaseen arkeemme ja joukkoomme uutta työkaveria. Tehtävässä vastaat muutamista Yrityskylän valtakunnallisista kumppanuuksista ja niihin liittyvien asioiden levittämisestä Yrityskyliin maanlaajuisesti. Tehtävään kuuluu myös uusien kumppanuuksien hankinta sekä eri Yrityskylä-alueiden tukeminen kumppanuuksien hallinnassa. Hoidat myös kumppanuuksiin liittyvää hallintoa ja viestintää yhdessä kollegoidesi kanssa. Kumppanuuksiin liittyvän työn ohella hoidat markkinointia Yrityskylän brändiin ja tapahtumiin liittyvissä tehtävissä. Lisäksi vastuullasi on koordinoida ja hoitaa Yrityskylän tapahtumat ja tilaisuudet.

Työ Yrityskylässä on nopeatempoista ja tilanteet muuttuvat vauhdikkaasti. Sinulla on mahdollisuus näyttää potentiaalisi ja tehdä kanssamme kasvua. Saat toimia tiiviissä yhteistyössä ympäri Suomea työskentelevien kollegoidesi kanssa. Me tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn sekä osaavan ja hauskan työporukan.

Sinulta me edellytämme joustavuutta ja avoimuutta uusien tilanteiden edessä. Työskentelet jatkuvasti eri sidosryhmien kanssa, minkä vuoksi edellytämme erinomaisia yhteistyötaitoja. Lisäksi sinulla on osaamista ja näyttöä menestyksekkäästä kumppanuuksien hoitamisesta, tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisestä sekä markkinoinnista. Sinulla on hyvät myynti- ja neuvottelutaidot ja kykyä innostaa uusia yhteistyötahoja mukaan toimintaamme. Kirjoitat ja esiinnyt hyvin. Hoidat hallinnolliset työt kuten hakemusten ja raporttien tekemiset sujuvasti. Sinulla on erinomaiset organisointi- ja ajanhallintataidot ja olet nopea oppimaan uutta.

Työsuhde on määräaikainen ajalla 6.8.2018–31.7.2019.

Tehtävään valittavan henkilön tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää tarvittaessa lainmukainen rikostaustaote (504/2002).

Toimitathan hakemuksesi  ja CV:si palkkatoiveineen (pdf) 8.6.2018 mennessä osoitteeseen: rekry(a)tat.fi. Haastattelut järjestämme 19.6.2018.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Yrityskylän johtajalta Kaisa Koistiselta, p. 050 530 3969, joka on parhaiten tavoitettavissa 1.6.