X

Avoin työpaikka: Työelämälähettiläs

Kiinnostaako sinua työ, jolla autat ammatillista opiskelijaa valmistautumaan paremmin työelämään? Kenties olet meidän etsimämme työelämälähettiläs!

Taloudellinen tiedotustoimisto TAT hakee vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen työelämälähettilästä, jonka tehtävänä on kiertää ammatillisia oppilaitoksia ja puhua nuorille työelämän pelisäännöistä, asenteen merkityksestä, osaamisvaatimuksista yleensä sekä yrittäjyydestä. Oppilaitoksissa pidettävissä tilaisuuksissa kanssasi on puhumassa myös työelämän edustajia.

Tehtävässäsi pääset osallistumaan kiertueen suunnitteluun ja vastaat kiertueen toteutuksesta. Kiertue-esitykset ovat huolellisesti konseptoituja kokonaisuuksia, jotka kiertueen vetäjä omaksuu nopeasti.

Onnistuaksesi tehtävässä sinun pitää nauttia esiintymisestä ja olla aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Mielellään tunnet henkilökohtaisesti ammatillisen koulutuksen maailmaa. Ihmisten kohtaamisen lisäksi olet taitava järjestämään tilaisuuksia. Et hätkähdä vähästä, vaikka tekniikka pettäisi kesken esityksen ja ilmassa on monta palloa yhtä aikaa.

Toimialueesi on koko Suomi, pääkonttorimme sijaistee Etelärannassa Helsingissä. Ajokortti on välttämätön. Saat käyttöösi kulkupelin, jos sinulla ei ole omaa autoa.

Olet osa TATin osaavaa ja innokasta asiantuntijayhteisöä. Olemme ketterä toimija ja monella tapaa edelläkävijä nuorten talous- ja työelämätaitojen kehittäjänä. Ehkä olet käynytkin Yrityskylässä tai etsinyt tietoa kunkoululoppuu.fi-sivustolta?

Työ alkaa heti kun oikea henkilö on löytynyt. Lisätietoja tehtävästä antaa 2.–3.1. klo 14–16 tai 4.1. klo 12–14 johtaja Liisa Tenhunen-Ruotsalainen, p. 040 545 2198. Hakuaika vapaamuotoiselle hakemukselle palkkatoiveineen päättyy pe 4.1.2019. Kirjallisten hakemusten lisäksi lyhyt video itsestäsi sallitaan. 😊 Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen rekry(at)tat.fi.

Tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Taloudellinen tiedotustoimisto TAT on silta tulevaisuuteen. Toimintamme ytimessä ovat nuorten talous- ja työelämätaidot.