X

Avoin työpaikka: Markkinointi- ja viestintäassistentti, Yrityselämän nuoret sukupolvet

Yrityselämän nuoret sukupolvet on toisen asteen opiskelijoille suunnattu kaupallisen osaamisen ja tulevaisuuden työelämätaitojen digitaalinen bisneskurssikokonaisuus. Kursseja käytetään valtakunnallisesti jo 20 prosentissa Suomen toisen asteen oppilaitoksista. Kokonaisuus on kehitetty yhteistyössä yritysten, oppilaitosten ja opetusalan päättäjien kanssa. Yrityskumppanit tuovat kursseihin käytännön työelämän esimerkkejä. Haluamme rohkaista nuoria löytämään myönteisiä kokemuksia työelämästä, taloudesta ja yrittäjyydestä.

Nykyisen assistenttimme jäädessä perhevapaalle etsimme dynaamiseen tiimiimme uutta työkaveria. Työtehtäviisi kuuluu yhteydenpito oppilaitoksiin, kurssimateriaalien viimeistely ja digitaalisten kurssipohjien hallinnointi. Lisäksi avustat viestinnällisissä tehtävissä, mm. kotisivujen päivittämisessä ja sosiaalisen median sisällöntuotannossa. Hoidat tarvittaessa myös toiminnan yleisjärjestelyjä.

Työ on nopeatempoista ja tilanteet muuttuvat vauhdikkaasti. Työtehtävät ovat monipuolisia, ja sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan työnkuvaasi jonkin verran omien vahvuuksiesi mukaan. Pääset mukaan määrittämään suomalaisen toisen asteen koulutuksen suuntaa yhteistyössä tehokkaan tiimisi kanssa. Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä osaavan ja hauskan työporukan.

Sinulta edellytämme joustavuutta, yhteistyötaitoja ja uusien tehtävien nopeaa omaksuntaa. Kiireisinä aikoina pystyt aikatauluttamaan ja priorisoimaan oman työskentelysi. Pidät vaihtelevasta työstä, mutta siedät myös suorittavia työtehtäviä. Hallitset Office-työkalujen käytön erinomaisesti, ja taulukoiden, raporttien sekä esitysten tekeminen sujuu sinulta käden käänteessä. Osaat tuottaa sujuvaa tekstiä, ja pidät blogien ja artikkelien kirjoittamisesta sekä tekstien oikoluvusta. Mailchimp ja WordPress ovat sinulle tuttuja työkaluja.

Työsuhde on määräaikainen ajalle 20.8.2018–30.09.2019.

Toimita hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen (pdf) 6.8.2018 mennessä osoitteeseen: rekry(at)tat.fi. Haastattelut järjestämme viikolla 33.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä johtaja Mikko Hakalalta, p. 044 297 4774. Mikko on parhaiten tavoitettavissa 1.8. klo 14–16 ja 2.8. klo 9–11.

Tutustu: bisneskurssit.fi