X

Avoin työpaikka: Kumppanuuspäällikkö, Yrityselämän nuoret sukupolvet

Yrityselämän nuoret sukupolvet on toisen asteen opiskelijoille suunnattu kaupallisen osaamisen ja tulevaisuuden työelämätaitojen digitaalinen bisneskurssikokonaisuus. Kursseja käytetään valtakunnallisesti jo 20 prosentissa Suomen toisen asteen oppilaitoksista. Kokonaisuus on kehitetty yhteistyössä yritysten, oppilaitosten ja opetusalan päättäjien kanssa. Yrityskumppanit tuovat kursseihin käytännön työelämän esimerkkejä. Haluamme rohkaista nuoria löytämään myönteisiä kokemuksia työelämästä, taloudesta ja yrittäjyydestä.

Nykyisen kumppanuuspäällikkömme jäädessä perhevapaalle etsimme dynaamiseen tiimiimme uutta työkaveria. Tehtävässä vastaat kaikista Yrityselämän nuoret sukupolvet -toiminnan kumppanuuksista, ja hoidat myös kumppanuuksiin liittyvää hallintoa ja raportointia.

Kumppanuuksiin liittyvän työn ohella hoidat toimintamme viestintää. Lisäksi vastuullasi on toimintaan liittyvät tapahtumat ja tilaisuudet – isoimpana kansainvälinen vuosittainen Slush Youth -tapahtuma.

Työ on nopeatempoista ja tilanteet muuttuvat vauhdikkaasti. Sinulla on mahdollisuus tehdä myös rohkeita uusia avauksia. Pääset mukaan määrittämään suomalaisen toisen asteen koulutuksen suuntaa yhteistyössä tehokkaan tiimisi kanssa. Me tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn sekä osaavan ja hauskan työporukan.

Sinulta edellytämme joustavuutta, yhteistyötaitoja ja avoimuutta uusien tilanteiden edessä. Työskentelet jatkuvasti eri sidosryhmien kanssa. Lisäksi sinulla on osaamista ja näyttöä menestyksekkäästä kumppanuuksien hoitamisesta, tapahtumien järjestämisestä sekä viestinnästä.

Kirjoitat ja esiinnyt hyvin. Hoidat hallinnolliset työt, kuten budjettien, hakemusten ja raporttien tekemiset sujuvasti. Sinulla on erinomaiset organisointi- ja ajanhallintataidot ja olet nopea oppimaan uutta.

Työsuhde on kahden vuoden määräaikainen ajalle 15.8.2018–15.8.2020.

Toimita hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen (pdf) 15.6.2018 mennessä osoitteeseen: rekry(a)tat.fi. Haastattelut järjestämme viikolla 26.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä johtaja Mikko Hakalalta, p. 044 297 4774. Mikko on parhaiten tavoitettavissa pe 8.6. klo 14–16 sekä ke 13.6. klo 14–16.