X

Avoin työpaikka: Aluekoordinaattori, Yrityskylä Pohjois-Pohjanmaa

Taloudellinen tiedotustoimisto TAT etsii aluekoordinaattoria Oulussa toimivalle Yrityskylä Pohjois-Pohjanmaa -oppimisympäristölle.

Yrityskylä Pohjois-Pohjanmaa -oppimisympäristössä vierailee vuosittain noin 5 900 kuudesluokkalaista ja 2 200 yhdeksäsluokkalaista. Yrityskylä Pohjois-Pohjanmaan toiminnasta vastaavan tiimin päätoimipaikka on Oulun Toppilassa. Tiimin muodostavat kaksi aluekoordinaattoria ja aluepäällikkö, jotka vastaavat toiminnan ylläpidosta ja kehittämisestä yhdessä valtakunnallisen Yrityskylä-tiimin sekä vastuuohjaajien kanssa.

Aluekoordinaattorin keskeiset tehtävät:

  • Oppimateriaalin päivittäminen ja oppimisympäristön pedagoginen kehittäminen (käsikirjoitukset ja oppilaiden työtehtäviin liittyvä materiaali) Yrityskylä Alakoulussa ja Yläkoulussa
  • Ohjaajayhteistyön koordinointi ja ohjaajien kouluttaminen
  • Vastuuohjaajien lähiesimiehenä toimiminen (työnohjaus, työvuorosuunnittelu, palkkiolomakkeet)
  • Alakoulun oppimisympäristön päivittäisestä toiminnasta vastaaminen yhdessä vastuuohjaajien ja aluekoordinaattorin/aluepäällikön kanssa
  • Opettajien kouluttaminen ja alueellinen kouluyhteistyö aluekoordinaattorin/aluepäällikön kanssa

Edellytämme aluekoordinaattorilta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta opetus- tai koulutusalan tehtävistä. Aluekoordinaattorilta odotetaan hyviä projektinhallinnan taitoja ja itseohjautuvaa työotetta. Työ sisältää jonkin verran matkustamista.

Työsuhde on määräaikainen lukuvuoden 2020 loppuun (30.6.2020). Työsuhde alkaa mahdollisimman pian. Aluekoordinaattorille maksetaan sopimuksen mukainen palkka. Tehtävään valittavan henkilön tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä (504/2002).

Hakemukset toimitetaan 23.4.2018 mennessä osoitteeseen: rekry@tat.fi. Haastattelut järjestetään 4.5.2018. Lisätiedot: Suvi Syrjälä, aluekoordinaattori Yrityskylä Pohjois-Pohjanmaa, suvi.syrjala@tat.fi, puh. 040 502 6908 (soittoajat: ma 16.4. klo 12-16 ja ke 18.4. klo 14-16).