X

Avoin työpaikka: Aluekoordinaattori, Yrityskylä Pirkanmaa

Taloudellinen tiedotustoimisto TAT etsii aluekoordinaattoria Tampereella toimivalle Yrityskylä Pirkanmaa -oppimisympäristölle.

Yrityskylä Pirkanmaa -oppimisympäristössä vierailee vuosittain 6 500 kuudesluokkalaista ja noin 4 500 yhdeksäsluokkalaista. Yrityskylä Pirkanmaan toiminnasta vastaa päätoimisesti kaksi henkilöä, joiden päätoimipaikka on Tampereella. Alakoulun oppimisympäristö sijaitsee Finlaysonin alueella ja Yläkoulun Hervannassa TTY:n Kampusalueella. Aluekoordinaattori ja aluepäällikkö vastaavat toiminnan ylläpidosta ja kehittämisestä yhdessä valtakunnallisen Yrityskylä-tiimin sekä vastuuohjaajien kanssa. Aluekoordinaattorin esimies on Yrityskylän johtaja.

Aluekoordinaattorin keskeiset tehtävät:

  • Oppimateriaalin päivittäminen ja oppimisympäristön pedagoginen kehittäminen (käsikirjoitukset ja oppilaiden työtehtäviin liittyvä materiaali) Yrityskylä Alakoulussa ja Yläkoulussa
  • Ohjaajayhteistyön koordinointi ja ohjaajien kouluttaminen
  • Vastuuohjaajien lähiesimiehenä toimiminen (työnohjaus, työvuorosuunnittelu, palkkiolomakkeet)
  • Oppimisympäristön päivittäisestä toiminnasta vastaaminen yhdessä vastuuohjaajien ja aluepäällikön kanssa
  • Opettajien kouluttaminen ja alueellinen kouluyhteistyö yhdessä aluepäällikön kanssa

Edellytämme aluekoordinaattorilta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta opetus- tai koulutusalan tehtävistä. Aluekoordinaattorilta odotetaan hyviä projektinhallinnan taitoja ja itseohjautuvaa työotetta. Työ sisältää jonkin verran matkustamista.

Työsuhde on määräaikainen lukuvuoden 2019 loppuun (31.5.2019). Aluekoordinaattorille maksetaan sopimuksen mukainen palkka.

Tehtävään valittavan henkilön tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä (504/2002).

Lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.1.2018 osoitteeseen: rekry(a)tat.fi. 

Lisätietoja: Johanna Vihinen, aluepäällikkö, Yrityskylä Pirkanmaa, puh. 0400 164 379.