X

Avoin työpaikka: Aluekoordinaattori, Yrityskylä Kaakkois-Suomi

Etsimme nyt osa-aikaista aluekoordinaattoria Yrityskylä Yläkoulu Lahti -oppimisympäristöön, Taloudellinen tiedotustoimisto TATiin

Yrityskylä Yläkoulu -oppimisympäristössä Lahdessa vierailee vuosittain noin 3 500 yhdeksäsluokkalaista. Yrityskylä Yläkoulu Lahti muodostaa yhteisen alueen Yrityskylä Alakoulu Lappeenrannan kanssa. Tiimin muodostavat kaksi aluekoordinaattoria ja aluepäällikkö, ketkä vastaavat toiminnan ylläpidosta ja kehittämisestä yhdessä valtakunnallisen Yrityskylä-tiimin sekä vastuuohjaajien kanssa.

Keskeiset tehtäväsi aluekoordinaattorina:

  • Yrityskylä Yläkoulun oppimisympäristön päivittäisestä toiminnasta vastaaminen yhdessä vastuuohjaajien kanssa
  • oppimateriaalin päivittäminen ja oppimisympäristön pedagoginen kehittäminen (käsikirjoitukset ja oppilaiden työtehtäviin liittyvä materiaali) Yrityskylä Yläkoulussa
  • vastuuohjaajien lähiesimiehenä toimiminen (työnohjaus, työvuorosuunnittelu, palkkiolomakkeet)
  • opettajien kouluttaminen ja alueellinen kouluyhteistyö aluekoordinaattorin/aluepäällikön kanssa.

Edellytämme aluekoordinaattorilta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta opetus- tai koulutusalan tehtävistä. Odotamme sinulta hyviä projektinhallinnan taitoja ja itseohjautuvaa työotetta. Työ sisältää jonkin verran matkustamista.

Työsuhde on osa-aikainen (60%) ja työpäivät sijoittuvat niihin päiviin, kun oppilaat vierailevat Yrityskylässä. Työsuhteen kesto 3.9.2018–30.4.2019. Aluekoordinaattorille maksetaan sopimuksen mukainen palkka. Tehtävään valittavan henkilön tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä (504/2002).

Hakemukset toimitetaan pdf-muodossa palkkatoivomuksen kera 23.5.2018 mennessä osoitteeseen: rekry(a)tat.fi. Haastattelut järjestetään 4.6.2018 Helsingissä.

Lisätiedot: Elina Niskanen, aluepäällikkö, Yrityskylä Kaakkois-Suomi, elina.niskanen(a)tat.fi, puh. 045 652 1712 (soittoajat: ti 15.5. klo 10–12 ja pe 18.5. klo 13–15).