X

Avoin työpaikka: Aluekoordinaattori, Yrityskylä Itä-Suomi

Etsimme nyt uutta ja innokasta aluekoordinaattoria Yrityskylä Itä-Suomeen. Yrityskylä Itä-Suomen oppimisympäristöissä vierailee vuosittain noin 4 500 kuudesluokkalaista ja 3 800 yhdeksäsluokkalaista. Yrityskylä Itä-Suomen toiminnasta vastaavan tiimin päätoimipaikka on Kuopion Leväsellä, Kauppapaikka Hermanissa. Tiimin muodostavat kaksi aluekoordinaattoria ja aluepäällikkö, jotka vastaavat toiminnan ylläpidosta ja kehittämisestä yhdessä valtakunnallisen Yrityskylä-tiimin sekä vastuuohjaajien kanssa.

Keskeiset tehtäväsi (yhdessä aluekoordinaattorityöparin kanssa)

  • Alakoulun ja Yläkoulun oppimisympäristöjen lukuvuosisuunnittelusta sekä päivittäisestä toiminnasta vastaaminen yhdessä vastuuohjaajien kanssa
  • Yrityskylä-ilmoittautumisjärjestelmän alueellinen hallinnointi, opettajien kouluttaminen, alueellinen kouluyhteistyö sekä viestintä
  • Vastuuohjaajien lähiesimiehenä toimiminen (esim. perehdytys, työnohjaus, työvuorosuunnittelu, palkkiolomakkeet)
  • Yhteistyö yritysten ja sidosryhmien kanssa yhdessä aluepäällikön kanssa (esim. oppimisympäristön sisällöt ja rekvisiitat, vapaaehtoistyöntekijät, yhteistyötapaamiset) sekä erilaisten tapahtumien koordinointi
  • Oppimateriaalin päivittäminen ja oppimisympäristön pedagoginen kehittäminen Yrityskylä Alakoulussa ja Yläkoulussa (käsikirjoitukset ja muu oppilaiden työtehtäviin liittyvä materiaali)

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta opetus- tai koulutusalan tehtävistä. Lisäksi odotamme sinulta hyviä projektinhallinnan taitoja ja itseohjautuvaa työotetta. Työ sisältää jonkin verran matkustamista.

Työsuhde on määräaikainen lukuvuoden 2021 loppuun (30.6.2021). Työsuhde alkaa 15.5.2019. Aluekoordinaattorille maksetaan sopimuksen mukainen palkka. Tehtävään valittavan henkilön tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä (504/2002).

Laitathan hakemuksesi pdf-muodossa palkkatoivomuksineen 29.3.2019 mennessä osoitteeseen: rekry(at)tat.fi. Otsikoithan sähköpostin: ”Aluekoordinaattori, Yrityskylä Itä-Suomi”. Haastattelut järjestetään 9.4.2019 Kuopiossa.

Yrityskylä on osa Talous ja nuoret TATia.

Lisätiedot:   

Juuso Aitto-oja, aluekoordinaattori Yrityskylä Itä-Suomi, juuso.aitto-oja@tat.fi, puh. 044 049 9499

Anni Niskanen, aluekoordinaattori Yrityskylä Itä-Suomi, anni.niskanen@tat.fi, puh. 050 321 7991