X

Avoin työpaikka: Aluekoordinaattori, Yrityskylä Helsinki-Vantaa

Oletko monipuolisesta työstä innostuva ja pedagogisella otteella varustettu oma-aloitteinen tyyppi? Hae osaksi Yrityskylä Helsinki-Vantaan huipputiimiä! 

Yrityskylä Helsinki-Vantaan -oppimisympäristössä vierailee vuosittain noin 8 000 kuudesluokkalaista ja 7000 yhdeksäsluokkalaista. Yrityskylä Helsinki-Vantaan toiminnasta vastaavan tiimin toimipaikat ovat Viikissä ja Kaisaniemessä. Tiimin muodostavat aluekoordinaattorit ja aluepäällikkö, jotka vastaavat toiminnan ylläpidosta ja kehittämisestä yhdessä valtakunnallisen Yrityskylä-tiimin sekä vastuuohjaajien kanssa. Haettavan tehtävän toimipaikka on ensisijaisesti Viikissä. 

Aluekoordinaattorin keskeiset tehtävät: 

  • Oppimateriaalin päivittäminen ja oppimisympäristön pedagoginen kehittäminen (käsikirjoitukset ja oppilaiden työtehtäviin liittyvä materiaali) Yrityskylä Alakoulussa
  • Ohjaajayhteistyön koordinointi ja ohjaajien kouluttaminen
  • Vastuuohjaajien lähiesimiehenä toimiminen (työnohjaus, työvuorosuunnittelu, palkkiolomakkeet)
  • Alakoulun oppimisympäristön päivittäisestä toiminnasta vastaaminen yhdessä vastuuohjaajien ja aluepäällikön kanssa (Yrityskylä-päivät, tilaukset, oppimateriaalipostitukset)
  • Opettajien kouluttaminen ja alueellinen opettajaviestintä
  • Alueellinen kunta- ja yritysyhteistyö yhdessä aluepäällikön kanssa  

Edellytämme aluekoordinaattorilta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta opetus- tai koulutusalan tehtävistä. Aluekoordinaattorilta odotetaan hyviä projektinhallinnan taitoja, itseohjautuvaa työotetta ja hyvää paineensietokykyä.  

Työsuhde alkaa 16.3.2020. Työsuhde on määräaikainen lukuvuoden 2021 loppuun (30.6.2021).  Tehtävään valittavan henkilön tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä (504/2002). 

Lähetä hakemus ja CV pdf-muodossa palkkatoivomuksineen 11.2.2020 mennessä osoitteeseen rekry@tat.fi. Kirjoita sähköpostiin otsikoksi ”Aluekoordinaattori, Yrityskylä Helsinki-Vantaa”. 

Haastattelut järjestetään 28.2.  

Lisätiedot:
Kaisa Koistinen, johtaja, Yrityskylä. Soittoajat: ma 3.2. klo 15-16 ja 6.2. klo 13-14.