X

Ajattelun sytykkeitä nuorten elämästä

Millaista on olla 16-vuotias vuonna 2017? Millaiselta maailma näyttäytyy, mitkä ovat tämän päivän nuoren haaveet ja ahdistuksen aiheet? Näihin teemoihin perehtyy Taloudellinen tiedotustoimisto TATin pamfletti Sekava nuoruus: kuka olen, minne menen?

Pamfletti nostaa esille työelämän murroksessa piilevän ristiriidan: huikeaa vauhtia kehittyvät teknologiat ja globalisaatio tuovat entistä enemmän mahdollisuuksia nuoren ulottuville. Toisaalta ne saattavat samalla aiheuttaa hämmennystä omaa paikkaa ja kutsumusta etsiessä.

Millainen on minun brändini? Mitä teen hankkimallani koulutuksella? Onko työ uusi vapaa-aika? Näihin kysymyksiin vastaa pamfletin kirjoittanut nuorisotutkija ja sosiologi Pauli Komonen.Teksti antaa ajattelun sytykkeitä kaikille nuorisosta ja tulevaisuuden työelämästä kiinnostuneille. Pamfletti sopii luettavaksi niin opettajille, vanhemmille kuin nuorten asioista päättäville tahoillekin.

Voit tilata tai ladata pamfletin luettavaksi osoitteessa www.tat.fi/materiaalipankki/sekava-nuoruus-minne-menen

Lisätiedot

Taloudellinen tiedotustoimisto TAT
Mari Lehtonen
Tuottaja, sisäinen ja ulkoinen viestintä
puh. 040 450 8307
mari.lehtonen(a)tat.fi

Taloudellinen tiedotustoimisto TAT on viestintätalo, joka toimii siltana yritysten ja tulevaisuuden osaajien välillä. TATiin kuuluvat myös Yrityskylä ja Yrityselämän nuoret sukupolvet -hanke.

www.tat.fi
www.yrityskyla.fi
www.tat.fi/lukiokurssit