X

Työnantaja, laske rimaa ja helpota nuoren työnhakua!

18.1.2021
/

Nuoret kokevat nykypäivänä työnhaun haastavaksi. Talous ja nuoret TATin tulevaisuusraportista (2020) selviää, että 82 % yläkoululaisista odottaa kuitenkin innolla työelämään pääsyä. Tutkimuksen mukaan työelämä kiinnostaa nuoria jo varhain, mutta tietoa työelämästä kaivataan lisää.

Panu Mäenpää

Panu Mäenpää valittu Talous ja nuoret TATin viestintäjohtajaksi

18.12.2020
/

Talous ja nuoret TATin viestintäjohtajaksi on valittu filosofian maisteri Panu Mäenpää. Hän aloittaa tehtävässään 11.1.2021 ja vastaa viestinnän lisäksi vaikuttamistyön kehittämisestä. 

Juhani Ahon koulun oppilaat Iisalmesta ovat vuoden 2020 Talousankarit

2.12.2020
/

Vuoden 2020 Taloussankareita ovat Pandakarhut-niminen joukkue Juhani Ahon koulusta Iisalmesta. Tänä vuonna virtuaalisesti 2.12. järjestettyyn loppukilpailuun valikoitui kymmenen joukkuetta, jotka onnistuivat parhaiten viestimään Instagram-videolla omia näkemyksiään vastuullisesta säästämisestä. Loppukilpailussa joukkueet saivat ratkaistavakseen erilaisia arjen talouteen liittyvien tehtäviä. Finaalikolmikkoon nousi kolme parhaat pisteet tehtävistä saanutta joukkuetta.

Taloussankari-pelin loppukilpailu käynnissä

2.12.2020
/

Taloussankari-kilpailun semifinaali ja finaali järjestetään 2.12. klo 10 verkon välityksellä. Pääset seuraamaan kisaa tästä linkistä. Aluksi joukkueet käyvät läpi semifinaalin kymmenen tehtävää tavoitteenaan saada korkein mahdollinen pistemäärä. Kolme eniten pisteitä…

Toimitusjohtaja Petri Lempiäinen valittu Talous ja nuoret TATin hallituksen puheenjohtajaksi 2021

30.11.2020
/

Talous ja nuoret TATin hallitus vuodelle 2021 on valittu. Hallituksen uutena puheenjohtajana aloittaa RP Logistics Oy:n toimitusjohtaja Petri Lempiäinen. Varapuheenjohtajaksi valittiin TT-säätiön asiamiehenä vuonna 2021 aloittava Jouni Hakala. Lisäksi TATin…

Lapsi katsoo vasemmalle puolelleen.

Työnantaja, tee tulevaisuuslupaus korona-ajan nuorille

30.11.2020
/

Yrityskylän Tulevaisuuslupaus-kampanja haastaa yritykset ja muut työpaikat tarjoamaan myönteisiä työelämäkokemuksia nuorille. Kampanjan tavoitteena on myös nostaa keskusteluun se, miten korona vaikuttaa nuorten elämään. Työelämäkokemusten saaminen on vaikeutunut, koska TET-jaksoja ja kesätyömahdollisuuksia on peruuntunut.

Takeoff 2019

TATin etätapahtuma Takeoff kokoaa yli 1500 nuorta työelämän ja yrittäjyyden äärelle

20.11.2020
/

Talous ja nuoret TAT järjestää jo kuudennen kerran Takeoff -bisnestapahtuman lukion ja ammatillisten oppilaitosten opiskelijoille. 

Talous ja nuoret TAT etsii aluepäällikköä Yrityskylä Espooseen

11.11.2020
/

Oletko innostava, myyntihenkinen ja haasteita etsivä, hyvä tyyppi? Etsimme sinua Yrityskylä Espoon uudeksi aluepäälliköksi monipuoliseen ja aktiiviseen rooliin! Talous ja nuoret TATin Yrityskylä on peruskoulun kuudensille ja yhdeksänsille luokille suunnattu…