X

Aikuiset nuoren valintojen tukena − Kun koulu loppuu -sivusto avasi uuden osion aikuisille

Opetuksen kehittämiseen keskittynyt Opetin.fi sekä nuorten ala- ja koulutusvaihtoehdoista kertova Kun koulu loppuu -media yhdistyvät. Kun koulu loppuu muodostaa jatkossa sekä nuorille että nuoria tukeville aikuisille tarkoitetun kokonaisuuden.

Kun koulu loppuu -sivustolle on avautunut oma osio aikuisille (kunkoululoppuu.fi/aikuiset). Aikuisten sivuilta löytyy tietoa muuttuvasta työelämästä ja siellä tarvittavista taidoista, koulutus- ja uravalinnoista, taloustaidoista, yrittäjyyskasvatuksesta sekä omien unelmien tavoittelemisesta. Sivusto tarjoaa tiedon lisäksi myös käytännön työkaluja ja vinkkejä nuorten tukemiseen niin koululuokassa kuin kotisohvallakin käytettäväksi.

Kun koulu loppuu -tutkimuksessa (2017) selvisi, että vanhemmat ja sukulaiset ovat nuoren ensisijainen tiedonlähde, kun hän miettii tulevaisuuden vaihtoehtojaan. Niin vanhemmilla kuin opettajillakin on täysi työ pysyä kartalla työelämän muutoksista, jotta niistä voisi kertoa nuorelle ja ennen kaikkea pysyä itse kyydissä mukana. Tutkimustulos olikin yksi sivustojen yhdistämiseen vaikuttanut tekijä.

Opetin-sivuston sisällöt eivät katoa, vaan ne on siirretty uudelle sivustolle. Yhdistymisen myötä käyttäjiä ohjataan myös sosiaalisessa mediassa Kun koulu loppuu -brändin kanaviin.

Tutustu uuteen sivuun! www.kunkoululoppuu.fi/aikuiset 

Seuraa Kun koulu loppuu -kokonaisuutta myös Twitterissä, Facebookissa, Instagramissa ja Youtubessa.